אנשים יום אבל

אנשים יום אבל

היום פבל מנהל הפורום המגניב קיבל מכה בקרסול ויצא מכלל שימוש כליל. האסון הנורא קרא בעת משחק כדוריד תמים בשיעור ספורט. נעמוד כמה דקות דום, אם בא לכם.

Efrat44

New member
אויי... פבל.. תרגיש טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif

CoooooL

New member
הודעה לחברי הפורום

אתמול נקעתי את הרגל וזה הגיע למצב שאני לא יכול ללכת (ובקושי לזוז). עלה לי גם החום בצורה דרסטית אתמול ואני אמור להיות במיטה, לקחת כדורים ולשכב עם רגל מורמת. כתבתי את ההודעה כדי שלא תחשבו שנעלמתי ועכשיו אני חייב לחזור למיטה. אני מקווה שבעוד מספר ימים אוכל לחזור לשגרה
. בתודה, פבל

CoooooL

New member
ועוד משהו קטן לפני שזזתי

אני רואה ששוב פעם יש פה בלגאן ולצערי לא אוכל להיות פה. בכל בעיה או תלונה המצריכה מחיקת הודעה \ חסימת משתמשים - שלחו מייל ל: [email protected] שוב תודה, פבל

CoooooL

New member
תנקס../images/Emo26.gif

נכנסתי כדי לבדוק מה קורה כי הייתה לי הרגשה שמשהו פה שוב לא משהו. בר - נחסמת זמנית מהפורום, הפעם עברת את הגבול. אתה לא תתתחיל להרוס את הפורום עד שמשהו נבנה. מי אתה שתתחיל להרגיז פה את כולם? (ואני מדגיש - כולם) ותודה על איחולי שבירת הגוף. מאוד בוגר. החסימה שלך תרד בשלב מאוחר יותר. אני לא הולך יותר לעמוד בין 2 אנשים ולפתור בעיות ואני לא מתכוון להחליט את מי לחסום, במיוחד אנשים שאני מכיר. במקרים נוספים בעתיד הפתרון יהיה פשוט, עירוב הנהלת הפורומים. עכשיו זזתי שוב לשכב

Efrat44

New member
../images/Emo45.gif החלמה מהירה../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif

ובהצלחה בהיסטוריה

BlindSide

New member
פבל...אתה יודע מה שעשית עכשיו...

זה נגד כללי הפורומים הא? העפת אותו על דבר אישי וזה אסור

CoooooL

New member
סליחה../images/Emo35.gif

הוא לא נחסם על דבר אישי. לא קרוב לזה אפילו. 1) הוא לא יגיד לאנשים "חבל שלא היית בין ההרוגים בפיגוע" 2) הוא לא יקלל אנשים בעלי דעה שונה משלו 3) הוא לא יפתח הודעות שמטרתן היא לפגוע בחברי הפורום 4) הוא לא יהפוך כל שרשור לריב 5) זה פורום ציבורי ולא פרטי ואני יכול להמשיך עוד ועוד.

PePener

New member
אח פבל פבל

תרגיש טוב, אני יודע כמה כואבות יכולות להיות ]ציעות ספורט (גם אסף העצלן יודע). תגיד לי מי המורה שלך לספורט שעולל לך דבר שכזה?

זה לא המורה עולל!

מוטי גרין הוא אחלה בנאדם רק שהעדשות שלו במשקפיים לא מתואמות מבחינת צבעים.

פבלון מסכן ../images/Emo70.gif

פבל חמוד שלי מה המצב? איך המרגש? תודה שזכרת להביא לי את הדפים במתמטיקה
אני מאחלת לך שתרגיש יותר טוב והחלמה מהירה מהירה
זו נטלי במקרה שאתה לא יודע חחחחחחחח או יותר נכון רמלה חחחחחח אז נשתמע ביי ביי ביי ביי

למעלה