אנשים טיפשים....

rocket queen

New member
אנשים טיפשים....

אוקיי יש לי רק שאלה קטנה.... מה קורה לכם?!?!? העולם הדרדר עד כדי כך שאתם מתחילים להתעסק בקטנוניות שכזאת באופן כל כך פתטי...אתם אמורים להיות קצת מעבר לזה... דבר שני..תפסיקו לסתור אחד את השני ואפילו את עצמכם...יותר קל לעשות את מבוך המראות בלונה פארק מאשר לקרוא את ההודעות שלכם... כל בן אדם הוא בן אדם בפני עצמו....אנשים אוהבים מוזיקה שמתאימה להם ולחברה שהם נמצאים בה...אני לא אומרת שהסטיגמה תעלם וגם לי יש כל מיני קטעים כאלה אבל באמת...יש גבול..אם אתם באמת רוצים להיות אינטלקטואלים ואינטיליגנטיים אז תפסיקו....אם במקרה לא ראיתם אז זה פורום של רוק...אז תכתבו על רוק ותהנו מהחיים...רוצים ללכת ולכתוב על כמה שבבלאקרים מסריחים (שלדעתי זה לא נכון..) אז תקימו לעצמכם פורום של שלכם ותקראו לזה ``טיפשות!``

S.C

New member
Go R.Q

ודרך אגב אני לא בטוח שזה נכתב פה... אבל www.punk-ache.com בקרוב אחלה אתר...

taya

New member
אנשים מעצבנים...

אני מסכימה זהו פורום רוק, לכן אנו דנים בו על רוק ועל תופעות הלוואי, זה לגיטימי מאוד לדון בכך ולגיטימי פי שלוש לדון בכך בפורום ספציפי זה. אני לא מחשיבה עצמי כאדם טיפש, אבל באמת- את דורשת יותר מדיי. אי אפשר להיות כל כך טהורים, ``תפסיקו לסתור אחד את השני...`` לא הבנתי? את רוצה שנציג דעה אחידה? ``אם אתם באמת רוצים להיות אינטלקטואלים ואינטלגנטים...`` כלומר, אם אנחנו רוצים להיות את? את קובעת מה אינטילגנטי? ``יותר קל לעשות את מבוך המראות בלונה פארק מאשר לקרוא את ההודעות שלכם`` סליחה, אולי בפעם הבאה ננסה להתאים את ההודעות שלנו לרמת האינטילגנציה שלך. טוב, לא יצא לי כמו שתכננתי. הפואנטה שלי היא [אני יודעת שהיא לא משתמעת משאר ההודעה] היא: פריקים זו אכן סוגייה חברתית חשובה, אך בואו כולנו נדחה אותה או נעביר אותה למקום אחר, הדיון נעשה שיטחי. [כוס עמאק! פריק מסריח! פופניקים מפגרים! אל תתנשא! וכו`..] איי רסט מיי קייס.

למעלה