אנשים טובים!

אנשים טובים!

אומנם אני לא כ"כ ותיקה כאן-מבחינת התגובות, אבל אני קוראת סמויה כבר מספיק זמן-לדעתי- כדי להגיד את מה שיש לי.. הפורום ממש נחמד לדעתי, אחלה חבר´ה והכל אבל התפספס פה הקטע של הקהיליה. אז תגידו, הפורום הזה נועד לחברי בנ"ע באשר הם בעבר ובהווה, אבל עדיין. קבוצה של אנשים שמתדיינת על נושאים ברומו של עולם צריכה גם להכיר את החברים בה, ז"א, צריך לגבש את הפורום בצורה כזאת שיהיה אפשר להריץ קטעים, לדבר חופשי, שנרגיש באמת חברים טובים, כי אחרת הפורום הזה באמת יתייבש- כמה אפשר לדבר על הדת-עם כל הכבוד- ועל בנ"ע? צריך טאץ´ אישי של כולנו, שיהיה כיף להיכנס, להתייעץ, כי יאללה, אנחנו נרוויח עוד כמה חברים טובים לחיים וזה הדבר הכי אדיר בעולם. מקווה שלא קטלתי אתכם בשום צורה ושזה יישמע לכם. ערב טוף :)

|שמאל גילת היקרה וכן שאר חברי הפורם

בס"ד אתייחס למה שכתבת. יש לנו כמה בעיות בפורם. אחת מהן היא שיש המון קוראים סמויים שלא מגיבים. אני יודע זאת בברור עקבתי אחרי זאת... אני מבקש מכל הקוראים/ות הסמויים להשתתף בפורם באופן גלוי כדי שהפורם יזרום! ובקשר לשאר הדברים של גילת; באמת מתפספס פה הקטע של הקהילה אני מבקש שכל אחד ידבר ויעלה דברים אישיים כדי שנוכל להתחבר יחד כולנו ולעשות פורם טוב יותר!!! בהצלחה לכולנו ותודה לגילת שהאירה את הנקודה!!!

../images/Emo62.gif

אומנם עשיה רבה לפנינו אבל מפה לשם מה באמת יקרה?.. ההוצאה לפועל תתרחש? :) טוף, אומרים שידיעת הבעיה היא חצי מהפתרון, נקווה שגם כאן זה עובד ככה...

מיכלוש7

New member
צודקת לגמרי! מילים כדורבנות!

זה בדיוק מה שאמרתי לליאור באיי-סי-קיו לפני חצי שעה! רק חבל שאין פה מספיק אנשים לקרוא את זה... צריך יותר לשתף אחד ת´שני במה שהולך בסניף, בבי"ס, ובחיים בכלל, יש לכם אולי איזה פאדיחה או סתם דבר מצחיק לספר לעולם? זה המקום לכתוב את זה! ותראו, שאם רוצים... הכל אפשרי! עובדה! שימו לב כבר כמה הודעות חדשות נכתבו היום! לא משנה שכולם מאותם 3 אנשים... חפיף... אבל עם הזמן... בטוח שיהיה עוד!!! ולבנתיים, אולי נכיר קצת יותר, אז, נקמת המלפפונים, בת כמה את? איזה שבט? איפה את גרה? וגם אם למישהו סתם בא לספר על עצמו... הוא יותר ממוזמן לעשות את זה פה!!! סתם דרך אגב... אני חולה! :( לפחות אני לא הולכת מחר לבי"ס! :)

אני והדסה חושבים ש...

בס"ד שמפגש פורם מוצלח יתרום לעסק... פרטים נוספים על המפגש בקרוב בע"ה... (אזור חנוכה)...

אוקיי :)

אני בשבט יחיעם או"ע ז"א שאני בת 18, ש"ל בבי"ח- כן כן, אני נהנית מאוד וטוב לי בחיים :) זה הכל, מאיפה את? מנהלים יקרים- מפגש יהיה מועיל מאוד אפילו ויתרום כי ככה נפתח יותר ונדע גם למי אנחנו מספרים את החויות שלנו כמובן שהכל בתיאוריה ורק אם נגיע למפגש עם ראש פתוח ובכיף ובהרכב מלא יחסית ייצא אחלה

למעלה