אנשים טובים...

אנשים טובים...../images/Emo53.gif

חברה, שי ואני דיברנו ודיברנו.... ואנחנו ממש צריכים עזרה מכל אחד ואחת מכם! תראו, שי רוצה לפתוח ת'ספריית ההדרכה באתר כבר שנים ואין לו חומר... אז אני באתי לעזרת חאבר (חבר במבטא...) , ולקחתי עליי את הג'וב הזה, של לאסוף חומרים... חומרים = פעולות, הפעלות משחקים וכיוצא בזה... אז כל מי שעשה פעולה משהו מאגניבה בפיטה, או שיש לו המון מתודות מעניינות או משחקים לכל מיני או כל שיט אחר נושאים שישלח אלי! [email protected] אנשים, הספרייה הזאת מאוד חשובה, היא תעזור לכל אחד ואחת מאיתנו, וגם תקפיץ את רמת ההדרכה הארצית!! יאללה בואו ונבנה לנו ספרייה! (כמה שזה נשמע לא מגניב...)

kedeman

New member
עוד דבר....(לשגיא)

כנס בפורום למאמרים יש שם מאמרים ששורים להדרכה קח אותם שאגי!

שגיא

יש בפורום שירשורים בנושאים שונים שקשורים להדרכה, שעדיין מחכים שמישהו יערוך אותם. אם יש לך זמן ורצון, חפש אותם, ותתחיל לערוך אותם למאמר שאפשר להעלות למאמרי ההדרכה בפורום (שכרגע זה הדבר שהכי קרוב לספריית הדרכה). למשל, חיפשתי ומצאתי שירשור שעוסק בפחדים של מדריך מא"ש לילה.

יש לי שאלה

אולי ביינתים יהיה קישור מהחלק של ספריית ההדרכה באתר, אל מאמרי ההדרכה שבפורום. כי נכון לעכשיו, זה הכי קרוב לספריית הדרכה שיש.

shooala

New member
למי יש סורק באיזור חופא"ש?

יש אצלי מחברת הדרכה די מפוצצת של אחותי, אבל הסורק מקולקל. הייתי מעתיקה (זה גם יוצא יותר טוב), אבל זה כמויות של חומר... בקיצור הבנתם את הפואנטה, מי שיכול לעזור מוזמן ליצור קשר.

shooala

New member
יש, אבל

אני לומדת אקסטרני ערב, מה שאומר שיש מעט מאוד זמן שאני שם והספריה פתוחה (הסורק בספריה)...

למעלה