אנשים טובים ונחמדים!

המחונן

New member
אנשים טובים ונחמדים!

אם תכלו לעזור לי בענין מציאת חברה. אני בן 17 עדיין לא זכיתי בחברה ואני מאוד מאוד רוצה וכבר הגעתי למצב שאני חושב שלעולם לא תהיה לי בחורה ולא בגלל שאני מכוער או משהו פשוט אין לי עומץ בכלל ויש לי גם חוסר בביטחון עצמי וגם אין לי תכלים בשביל להתחיל עם בחורה ואני גם חרדי מה שהכי מקשה עלי. אני פונה אליכם חברי הפורום בפעם השניה אנה תנו לי רעיונות אני משתגע מזה! בבקשה ממכם! בתקווה להבנה מצידכם....

בריט23

New member
טוב תקשיב......

אני מבינה שאתה חרדי וגם קצת מופנם וזה באמת די מקשה אבל לא בהכרח, אתה יכול לנסות להכיר בנות מהמגזר שלך, לפנות לשדכנית או משהו, אפילו לשוחח על כך עם רב ולשמוע לדעתו. או ללכת לחוגים שבהם משתתפות גם בנות וככה להכיר. לגבי החוסר ביטחון שלך, תנסה לחשוב עם עצמך מה גורם לך להיות כזה חסר ביטחון, האם מדובר במחסור בחברים? חוסר שייכות וכדומה וכן הלאה. אם אכן זאת הבעיה, אז כפי שכבר אמרתי אתה צריך לצאת, ללכת לאיזה חוג, אתה גם יכול לפנות לאתרי הכרויות באינטרנט וכאלה אם בכל זאת העצה הראשונה שנתתי לא ממש ניראית לך, יש הכרויות של דתיים גם באינטרנט וגם בצ'טים יש חדרים של דתיים וכאלה. הכי חשוב, לא להתייאש ולא לאבד תקווה, אתה בכל זאת עוד צעיר והאמת שגם לי בגילך עוד לא היה חבר. בהצלחה!

למעלה