אנשים חכמים..

שמעי

אני לא בן אדם לחוץ, אני לא צריך מדיטציה כדי להרגע, אני יכול לעשות את זה בעצמי. והיא לא עוזרת לי להתבונן על החיים שלי, היא.. סתם.. לא יודע, לשבת, כמו סוג של שינה. אני אישית לא רואה פה איפה ההזדמנות לצמיחה או למה זה טוב בכלל? כל כך הרבה אנשים עושים את זה, חייב להיות לזה יותר טעם מאשר משהו שאי אפשר להסביר אותו, לא ?

sovlanit

New member
אין לי שם בסדר?

ראשית,ברכותי על כך שאתה בדרך כלל רגוע. שנית,אם מדיטציה היא חוויה נעימה ,אם כי לא לגמרי נחוצה מה דעתך לנסות ללמוד שח מט? ובכלל,מה בדיוק המטרות/שאיפות/רצונות שלך?? ברגע שתהיינה לך תשובות -תדע את התשובות. חוצמזה,מבינה אותך. אם משהו לא מתאים לך-שנה כיוון. מתאים לך?-תשאר... החיים הם זרימה מתמדת... והכי חשוב- גם אני רוצה להיות רגועה/צלולה/מרוכזת ללא מאמץ... חיים נפלאים לך . תמיד נהנית מדבריך הכנים והמאירים.

איל באש

New member
"עשיתי אום נרגעתי וכאלה.. " ../images/Emo45.gif

חוץ מזה שזה מרגיע זה הכל. השקט הזה מאפשר לתהליך השינוי להתרחש בקצב שלו. אתה מצפה לשיקרו לך דברים אם תעשה את זה ואת זה , לכן אתה מתאכזב השינוי קורה איך שהוא קורה וזה לא תואם את הפנטזיות שלנו הרבה פעמים. מה ששונה זה שהשינוי שונה בדרך ההתהוות שלו. לכן חשת רוגע וכאלה... לך עם השונה לשם שינוי ותאפשר לעצמך להשתנות.

אני גם עובדת על נושא הכסף.

אני בדרך לעצמאות כלכלית, אבל אני עדיין לא שם. עובדת על זה דרך הילינג ועוד. אבל אין לי תובנות לחלוק בנושא כרגע
בהצלחה!

למעלה