אנשים חכמים..

אנשים חכמים..

תגידו.. מה הפרספקטיבה שלכם בנושא עבודה? מה הפרספקטיבה שלכם בנושא כסף? כסף זה פחות או יותר הכלי שמאפשר איכות חיים פיזים. איך מתמודדים עם כל התכנותים שקשורים לזה? אני במשך שנה וחצי כל הזמן מחפש עבודה, ולא מצליח להחזיק בעבודה יותר מכמה שבועות, אני מרגיש שאני עושה את זה בלי רצון, שהראש שלי נמצא בחלומות שלי ולא במציאות הזאת של מציאת עבודה והישארות בה. יש בי המון פחד ותסכול מכל הנושא הזה שאני לא מצליח להגיע לשפע כלשהו או להגשים ידעים מסויימים שחשובים לי בגלל שאני מתמודד כל הזמן עם מינוסים בבנק ובד בבד מנסה להגשים את החלומות שלי. עניין אותי לדעת, האם יש למישהו כאן תובנות/הבנות בנושא הזה?

sovlanit

New member
אין לי שם בסדר?

שבוע טוב... הפחד והתסכול הם מצד אחד מורים טובים ומצד שני מכשולים בדרך אל המטרה. ברשימה בכניסה לפורום יש "כיצד אנו יוצרים חוסרים בחיים"-משהו כזה. קרא,יישם ו...איזה נס. תוכל גם לקרוא את :"כוחו של התת מודע" ותאמין במה שכתוב... ואם לא עכשיו אימתי??? שבוע נפלא של התחלות/החלטות/שינויים מבורכים לך ולכולם... חיבוק וחיזוק מכאן ועכשיו

sovlanit

New member
נ.ב. מומלץ

לעיין בהודעה של איל באש, כתגובה לדברי טלילה סטן, בקשר למדיטציה היום...

ניסיון

יהיה זה נכון לומר שאתה מגדיר את המצב כתקיעות ? אתה אומר את זה במלים אחרות, אבל זאת החוויה שעוברת. תקן אותי אם טעיתי- אם זה כן מדבר אליך - מציע לך מאמר "תקיעות היא תחילת הסיפור - אסטרטגיית שינוי קריירה" מקווה שזה יוכל להאיר, לפחות מדרגה אחת קדימה שבוע טוב אמיר דרור פורום להדליק אור בעבודה

קראתי את הכתבה

ןמתוך מה שהבנתי.. אם אפשר לסכם את זה במשפט או שניים.. מה שזה אומר בעצם, זה "תתפשר.. ויהיה בסדר". יענו, ללכת לעבוד במשהו שאני לא רוצה, ובכל מקרה זה ילמד אותי על עצמי, אז יש בזה צד חיובי. שמע.. זאת מחשבה מתסכלת. ברור שאם הייתי יכול לאמץ את הגישה שכתובה שם כאילו היא שלי מטבעי, אז לא הייתי חושב על זה כהתפשרות, אלא כעל בחירה וכעל משהו מאוד חיובי. אבל זה לא פותר את השאלה, מה עושים עם התכנותים הפנימיים? אני מניח שאני מחפש תשובה קצרה מאוד, ולא מאמר.. קשה לי לעקל את זה.

וואלה ?

לא חושב שמצאת את המילה או את הכוונה "התפשרות" במאמר המצורף. אבל אם זה מה שאתה מוצא שם אז כנראה שזאת המשמעות שאתה בוחר. קרא עם חבר ותן לביטוי לכל התחושות והמחשבות שעולות - שם תמצא את החומר למחשבה שנכון לך. בהצלחה, אמיר דרור

ספר

למה אתה מתכוון ? על מה התודה ? הייה ביקורתי, קח רק את מה שמתאים לך ואם זה לא מדבר אליך זרוק את זה אבל דע למה ואם אתה יכול שתף. תודה על ההקשבה בלב פתוח יום טוב, אמיר מימוש אישי בעבודה

איל באש

New member
עשה את המדיטציה היום בשלש בבוקר

באתר www.worldpuja.org , זו מדיטציית OM, יש לשיר את המנטרה עם הרמקולים. במשך חצי שעה. זה יביא לשינוי ולתובנות רבות שיענו לך על השאלות הנהדרות ששאלת.

אושרת28

New member
אשמח לקבל שמות חדשים של אתרי

מיסטיקה,תיקשור, פרחי באך , נמורולגיה... תודה מראש

איל באש

New member
בטח שאפשר ומומלץ מאוד ../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

אני עושה את המדיטצייה הזו כל יום, זה מדהים.

אושרת28

New member
אפשר לקבל ממך קישור אל המדיטציה?

כי אני לא כל כך חברה טובה של האנגלית מבינה כן אבל לא שותף. תודה מראששששששששש

איל באש

New member
אין קישור כזה כי זה היה אתמול../images/Emo23.gif

אני עושה את המדיטציה בבית עם דיסק של AOM שיש לי. אפשר לעשות גם בלי , פשוט לשבת בעניים עצומות ולשיר את זה, להתרכז בצלילים ובויברציות שיש בקול שלך.

שמע

עשיתי את המדיטציה .. עם האתר והכל.. אני אמור להרגיש משהו? זה היה אמור לשנות משהו? תכלס סתם ישבתי עשיתי אום נרגעתי וכאלה.. למען האמת.. אם לדבר על מדיטציה, אף פעם לא הבנתי את הטעם, סתם נראה לי כבזבוז זמן, חוץ מזה שזה מרגיע. רוצה להאיר את עיני?

sovlanit

New member
אין לי שם בסדר??? בוקר אור,

אם המדיטציה עוזרת לך להרגע כבר הרווחת הזדמנות אדירה להתבונן על חייך מכיוונים חדשים עם מוטיבציות חיוביות ללא כעס/האשמה/טינה וכו'. מבחינתי זהו רווח נקי+הזדמנות לצמיחה... ואם להיות "גסת רוח" אז - כמו בדיאטה -גם כאן התמדה,אמונה וסובלנות הם המפתח ואחרי הדלת מגלים שאפילו השמיים הם כבר לא גבול... בהצלחה והמון אושר...

למעלה