אנשים!! חייבת עזרה!!!!

L i l o o S h

New member
אנשים!! חייבת עזרה!!!!

אנ נוסעת מחר לת"א (הפתיעו אותי!!) אבל אני אהיה רק בשינקין ובנחלת בנימין! אל תמליצו על קינג ג'ורג' ועל אלנבי כי אני אהיה רק בשינקיןם ובנחלה...אין זמן... =( תמליצו על חנויות!!! נשיקות לילוש

CluBeRiT

New member
כתבתי את זה כבר בשרשור אחר אבל..

בכיף. פאנקיף, חנות שולטת.. רד זד - חצי מהארון שלי משם רד ליין- פחות אלגנט אבל גם שווה בטירוף.... יש לך שם את ביג טום אם בא לך שטויות... זה בערך. פאנקיף ורד זד זה חנויות אלגנטיות יותר, אם את מחפשת בגדי יציאה- אלו המקומות שלך... וכמובן, גריפ איך שכחתי? 5 החנויות האלה וסגרת את כל מה ששווה בשנקין {לדעתי.} בנחלת בניימין אין חנויות בגדים ממש... אז... תשמעי.. כיף ללכת בשוק... אבל לא יותר מזה... יש שם חנות בגדים אחת אני חושבת, בגדים מטורפים.. אם את אוהבת את הסגנון המטורף... זה המקום. לא זוכרת איך קוראים לחנות.

LiA n

New member
->

קינג ג'ורג' ושינקין זה רחובות אחד ליד השני...אז את יכולה לוותר על נחלת בנימין (אלא אם כן את מחפשת בדים וכאלו) ותלכי לקינג ג'ורג' לחנות מאמס ופלסמה ובשינקין יש את מונסטון שזאת חנות שווה לאקססוריז...וכל השאר אמרו לך....תהני:)

אדוושי

New member
הייתי בנחלת בינמיןן...

אבל רק בימי שלשישי ושישי יש שם יריד אומנים ממש יפהה... אז הקדשתי יותר תשומת לב ליריד מאשר לחנויותת

למעלה