אנשים!! חזרתי!!

בשלולית

New member
אנשים!! חזרתי!!

היום ב3 וחצי בבוקר נחתנו! בערך ב4 וחצי ראיתי את ההורים בשדה... והגעתי הבייתה ב5 וב6 הלכתי לישון.. קמתי בערך ב3 בצהריים ועכשיו אני לא נרדמת... היה פשוט חוויה! לכל מי שלא יודע או שכח... הייתי בפולין! היה פשוט כייף! היו הרבה יותר רגעים כייפים ומצחיקים מאשר עצובים ובוכיים... לעומת זאת... בכיתי לא מעט... לצערי ביטלו לנו את פלאשוב ולובלין מפאת חוסר זמן
אבל חוץ מאלה היה ממש ממש כייף... שמחתי לראות את המקומות הנוראים האלו... והרגשתי הרבה יותר יהודיה ממה שחשבתי שאני. הרגשתי גאה במי שאני. וכמובן שהיה מאוד מרגש... ביום האחרון למסע היינו במיידנק מה שגרם לכך שנחזור הבייתה נסערים מאוד... ובאמת זה מה שהיה. הביצפר שלי היה אחראי על 3 טקסים. אחד היה טקס לחסידי אומות עולם-אולם גדול שאליו הגיעו 5 משלחות שהיו אז בפולין ורק הביצפר שלי נבחר לעשות את הטקס הזה. אז אני כמובן הופעתי בו
שרתי... והיה ממש מלחיץ... רעדו לי הרגליים... היו שם איזה 1000 איש.. וגם אחד האקסים שלי שלא ראיתי מלא זמן ובמקרה נסע באותם תאריכים... חוצמזה אחד הטקסים האחרים היה במיידנק ואחת הבנות ששרה שם התחילה לבכות באמצע השיר והשניה התחילה לבכות אחריה... ואז כל הקהל בכה.. וכמובן שגם אני... היה ממש מרגש... וממש יפה... גיליתי שאני יותר חזקה ממה שחשבתי שאני אהיה.. והתמודדתי עם הדברים באמת יפה... ולקטע המעניין.... הכרתי מלאאא אנשים!! אפילו במטוס חזרה ישבתי עם מישהו ממשלחת אחרת שלא הכרתי קודם... ממש ממש חמוד... שאחרי זה חברה שלי אמרה לי שהוא לקח את המספר שלי ממנה
(שיתקשררררררר... חחח) וזהו... התגעגעתי אליכםםםםםםםםםםםםם אז מה חדש פה?

Cobe1982

New member
גמני חזרתי בינתיים..

היה בעסה להיות בכלא, אבל שרדתי...

s h i r k u s h

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

אני לצערי לא יצאתי למסע לפולין, והאמת שנורא חסר לי המסע הזה. אני חושבת שהוא מאוד משמעותי וחשוב.

Cobe1982

New member
ואני...

עשיתי את זה לפני 6 וחצי שנים, ולצערי עוד לא הייתי מספיק בוגר אז.. אם זה היה היום, זה היה הרבה יותר משמעותי..

בשלולית

New member
דיייי איזה חמודים אתםםם

לא חשבתי שכל כך הרבה יגיבו... (למרות שרק הארבע הודעות של king kazabubu תופסות מלא מקום חחחח וסורי שאני לא זוכרת איך קוראים לך...) היה ממש טוב! היום הלכתי לביצפר... ופשוט לא הרגשתי שאני שם... וכל הדרך לביצפר הסתכלתי בחלון ואני כזה "אוף זה לא פולין!!!" כל כך יפה שםםםם אני ממש רוצה לחזור לשם..... וזהו.. בוף ספרו משהו מענין וקובי wellcome back!! איך היה בכלא?? ורביב... אני יודעת...
ושירקוש.... למה לא נסעת??

HyPeR SoNiC

New member
ברוכה השבה, מותק ../images/Emo13.gif

אני שמח שנהנית!!! ואני שמח שבסוף אפילו לא היית צריכה את החולצות שלי

בשלולית

New member
למה שמח? ../images/Emo12.gif

שמח שלא מילאתי אותן בריח שלי?! (מחזיר לי?!
LOL) ואגב... השתמשתי בהן... ביומיים הראשונים.. כי היה איזה 8 מעלות ואז היה 18-20...והיה לנו שמש וזה.. והיה כל כך חםםםםם

למעלה