אנשים!! חזרתי!!
היום ב3 וחצי בבוקר נחתנו! בערך ב4 וחצי ראיתי את ההורים בשדה... והגעתי הבייתה ב5 וב6 הלכתי לישון.. קמתי בערך ב3 בצהריים ועכשיו אני לא נרדמת... היה פשוט חוויה! לכל מי שלא יודע או שכח... הייתי בפולין! היה פשוט כייף! היו הרבה יותר רגעים כייפים ומצחיקים מאשר עצובים ובוכיים... לעומת זאת... בכיתי לא מעט... לצערי ביטלו לנו את פלאשוב ולובלין מפאת חוסר זמן
אבל חוץ מאלה היה ממש ממש כייף... שמחתי לראות את המקומות הנוראים האלו... והרגשתי הרבה יותר יהודיה ממה שחשבתי שאני. הרגשתי גאה במי שאני. וכמובן שהיה מאוד מרגש... ביום האחרון למסע היינו במיידנק מה שגרם לכך שנחזור הבייתה נסערים מאוד... ובאמת זה מה שהיה. הביצפר שלי היה אחראי על 3 טקסים. אחד היה טקס לחסידי אומות עולם-אולם גדול שאליו הגיעו 5 משלחות שהיו אז בפולין ורק הביצפר שלי נבחר לעשות את הטקס הזה. אז אני כמובן הופעתי בו
שרתי... והיה ממש מלחיץ... רעדו לי הרגליים... היו שם איזה 1000 איש.. וגם אחד האקסים שלי שלא ראיתי מלא זמן ובמקרה נסע באותם תאריכים... חוצמזה אחד הטקסים האחרים היה במיידנק ואחת הבנות ששרה שם התחילה לבכות באמצע השיר והשניה התחילה לבכות אחריה... ואז כל הקהל בכה.. וכמובן שגם אני... היה ממש מרגש... וממש יפה... גיליתי שאני יותר חזקה ממה שחשבתי שאני אהיה.. והתמודדתי עם הדברים באמת יפה... ולקטע המעניין.... הכרתי מלאאא אנשים!! אפילו במטוס חזרה ישבתי עם מישהו ממשלחת אחרת שלא הכרתי קודם... ממש ממש חמוד... שאחרי זה חברה שלי אמרה לי שהוא לקח את המספר שלי ממנה
(שיתקשררררררר... חחח) וזהו... התגעגעתי אליכםםםםםםםםםםםםם אז מה חדש פה?
היום ב3 וחצי בבוקר נחתנו! בערך ב4 וחצי ראיתי את ההורים בשדה... והגעתי הבייתה ב5 וב6 הלכתי לישון.. קמתי בערך ב3 בצהריים ועכשיו אני לא נרדמת... היה פשוט חוויה! לכל מי שלא יודע או שכח... הייתי בפולין! היה פשוט כייף! היו הרבה יותר רגעים כייפים ומצחיקים מאשר עצובים ובוכיים... לעומת זאת... בכיתי לא מעט... לצערי ביטלו לנו את פלאשוב ולובלין מפאת חוסר זמן