אנשים, חזרתי

max2k

New member
אנשים, חזרתי

חזרתי מלונדון והעיר מקסימה, אבל אני לא יטריח אתכם בפרטים ואני יגש ישר לעניין. 1. הייתי בHMV ובוירג´ן ובכל מקום קיבלתי את אותה התשובה המעצבנת "HHAM´ WE DONT KEEP THAT ANY MORE" לא מאז שיצא הדיוידי של העונה הרביעית. ראיתי את סקובי דו ו.. בלאא סרט ילדים לא אינטלגנטי במיוחד ובמילה אחת אכזבה. קניתי את באפי מגזין וסיפרו שם על סוף העונה הרביעית של איינג´ל וסיפרו שיהיה מדהים, למישהו יש מושג? באפי הייתה אמורה להגמר בסוף העונה ה5? ו...זהו.

../images/Emo58.gif בהודעה מעלי..

ובאמת כבר נמאס לי להיות שומרת הספויילרים הקנאית. יש ספויילר- תכתבו. זה לא כזה קשה. ואל.

האמת שאין שם ספוילר.

אלא פשוט עובדת הפקה. לקראת סוף העונה החמישית של באפי, החליטה הרשת שבה הופקה הסדרה (פוקס אם אני לא טועה) לא לממן יותר פרקים של באפי, כלומר, לסיים את הסדרה, אבל אז די ברגע האחרון (אפילו קצת אחריו) יצאה לעזרתה של הקוטלת רשת UPN המצליחה והשווה וקנתה את הזכויות לסדרה ומימנה הפקה של עוד שתי עונות.

mscooter

New member
ככה,

באמת ההודעה לא ספויילר, ולא רק בגלל שזה שייך להפקה, אלא שהחוקים לגבי ספויילר הם שפרקים מהעונה ה-5 ומעלה שלא שודרו בסטאר הם נחשבים לספויילר, ורק הם, למרות שלי זה נראה דיי מטומטם כי זה הורס לנו צופי ביפ שלא רואים בסטאר את ההמשך כי כשאתם מדברים על פרק שעבר שאתם ראיתם ולנו יש עוד 2 עונות לראות אותו, ובלי הסימן ספויילר אנו לא נדע ובטעות נקרא, מה שיהרוס לנו את הרצף. אלעד, לפיתרון ישבתי וחשבתי, שכמו שיש לנו את הסימן של ספויילר צריך להיות סימן של סטאר בכל הודעההקשורה לערוץ האמריקאי החביב ומרובה הפרסומות הזה, וכל הכותבים בקשור אליו יעשו את הסימן "
" אם זה מקובל עליך, (ואני לא רואה סיבה שלא) תוכל בבקשה לצרף זאת לחוקים? תודה מקרב לב

../images/Emo58.gif ../images/Emo41.gif (אין כאן ספויילר)

ספויילר לעונה המשודרת בסטאר וורלד. נחמד! ואל.

mscooter

New member
קל, פשוט ויעיל לא?

אני חייב להגיד שאני רואה גם בסטאר אבל כתוצאה מהודעה של טלי החדשה בפורום ושאלה שהיא שאלה על ספויילרים הבנתי שצריך סימן להזהיר כאלה, אישית, אני אחד שחייב לדעת הכל וקורא כל ספויילר (אני יודע, זה הורס לי, אבל רק לדעתכם). הספויילר היחיד שאני שמח שלא קראתי הוא על הפרק "אוייבים" שחשפו את פיית.

mscooter

New member
היי אלעד תקרא את

ההודעות שלמעלה ותגיד לי מה דעתך, מאשר? מכניס לחוקים? (איך פתאום אני מרגיש כמו הכנסת
)

mscooter

New member
נו, זה בערך בזכותי ../images/Emo8.gif

כבר הזכרתי את העובדה שאני מאוד צנוע ? לא, האמת שאת זו שהזכרת לי את הנושא, שהיה קיים פה אני מניח הרבה לפני שבאתי.

mscooter

New member
היי אלעד מה קורה פה?

מתי התחלפה ההנהלה? או ש "the wachers" זה אתה..? או שזה שותף?

אשמה

New member
רגע רגע רגע!

אתה מכיר את סקובי דו? הסידרה? זו סידרה מאוד כייפית כזאת שלוקחת את עצמה מאוד בקלות. אין שם תעלומות מסובכות, או דברים לא צפויים כל דבר שם מאוד צפוי ולמרות זאת היא על המסכים יותר מ30 שנים. העניין הוא באווירה, הכל כך כייפית וכל כך ילדותית של הסידרה הזאת. גם אני ראיתי את הסרט ומאוד אהבתי אותו. הוא שטותי, לעיתים ילדותי, וכמובן צפוי בהמון קטעים אבל הוא מלא אווירה וקטעים ממש מצחיקים ואפקטים מרשימים. חוצמזה רואים שהשחקנים נהנים. אז אם הלכת במטרה לראות סרט עמוק ומסובך עם עלילה מפותלת, אין פלא שסקובי לא ענה על הציפיות שלך...

t i n k

New member
תספר!!!

אני נוסעת ללונדון עוד שבוע וחצי, בבקשה לשתף על מקומות שווים שם!!! (גם עם בהודעה פרטית, בבקשה!!!)

למעלה