אנשים..... חזרתי

אנשים..... חזרתי../images/Emo70.gif

כן כן זאת אני, נופר, לכל מי שחדש כאן או ששכח.... המחשב של חזר מתיקון שוב..... אני מקווה שעכשיו הוא ישאר אצלי יותר זמן, אז תבינו אותי אם אני נעלמת שוב.... אתם לא יכולים לתאר לצמכם מה זה חופש גדול בלי מחשב.... וגם אל תנסו..........

סיונול

New member
וופפפפפפפפפפפפפפפפיייייייייייייי

אני יכולה לתאר לעצמי מה זה.. לקחו לי את המחשב ל3 ימים... וכמעט מתתי!!!! הקיצר מזל טוב:) ו.. אממ.. ברוכה הבאה(?)

בהביבו

New member
איפה את איפה את איפה את?

הנה את הנה את הנה את! (שיר יפה ביותר, מבית קוקו - סרנגה הפקות ®) נ-ו-פ-ר::::: מה המצבב אחותי? התגעגעתי!!! והאמת שבידיוק אתמול בצהריים חשבתי עלייך... (אפילו מספר שלך אין לי) בקיצור.. ברוכה השבה!!! תהני, ואל תלכי לנו עוד פעם!!!
|מאואההאהאהא|
>>>סתםםם>>>

RC2003

New member
כנסו

אם כבר הזכרתם שיר בשם איפה את - הנה השיר שלי הראשון שהקלטתי שיר פצצה לאללה, היום אולי אני שם את זה בסאונדקליק... תקראו עד הסוף! אני שואל ילדה איפה את? מאז שפגשתי אותך אני פשוט פנאת, בך התאהבתי איך שקלטתי ת'מבט, ובחיי שאת לא בלאט, ואני לא סתם חרייט, U so beautiful u so bombaklat, כל כך פצצה שאני נכנס למקלט, אני צועק קיבינימט, Tell me what, אם את השח אני הוא המט, היופי שלך בזיכרוני נחרט, אם את הגוש צמר אני הוא הcat, אם את הוא החתול אני הוא הrat, יכול להיות שהמשפט מפי נפלט, Need only take and speak her, מרקיד, מסובב אותה כמו טוויסטר, נצמדת אליי, עושה לה בייביסיטר, ואני, עוד יהיה פה אחרון, את הגברת, אני האדון, צריכה לדעת RC הברון, לוקח אותך באמצע מסיבה מכניס אותך לארון, אני לא זונזון, אני פה בונבון, בואי, נשקי לי ת'גרון, מכניס אותך למיטה בדציבלים יש לך טון, מלכלך ת'פה, אבל מכניס לך מקלון, U bonnie I'm clyde, On your body – I ride, Your legs – I hide, בואי תתקרבי, אני הגרינץ', זין ענק – 400 אינץ'! אני שואל ילדה איפה את? מאז שפגשתי אותך אני פשוט פנאת, בך התאהבתי איך שקלטתי ת'מבט, ובחיי שאת לא בלאט, ואני לא סתם חרייט, U so beautiful u so bombaklat, כל כך פצצה שאני נכנס למקלט, אני צועק קיבינימט!!! אז מנסה לגשת אלייך, רואה ומתבייש, איך שאני מתקרב אלייך הגוף שלי מתייבש, אבל אני ממשיך להתעקש, לי ת'כיסים זה מרושש, בעוד חצי שנה את תראי אותי פורש, אבל איך שהראפ רועש, נכנסתי לביתך או לתחומך פולש, תביני שרק עם תבואי לי במיני, אני יקסים אותך כמו הודיני, יגשים לך משאלות כמו השד בבקבוק שמי ג'יני, אראה לך עולמות שלא דרכת בהם, גן עדן, heaven, pluriel וכל מה שמהמם, העיקר הוא לא להתחכם, לא בשביל צומי לשחק אותה מדמם, את תראי אותי בהופעה את אמינם מחמם, בבקשה אני לא רוצה עלייך לרחם, אז מה את אומרת? נלך לסרט? על אמת שאני סתם אומר got demet, מכה ממך, צריך ללבוש מהר ת'helmet, אני לא רוצה להתחרט, לא רוצה שהזן שלי נכחד, כמו סאדאם חוסיין עוד שניה מתפוצצת בגדד, כל משפט שלי מחודד, מוריד עלייך ביום בהיר – ברד, ומכסה אותך בבד, מפיל את כל המתחרים לאהבה אלייך דוחף אותם לכד, עם שוב תסרבי אני יהיה sad, אז עובר מחרוז לחרוז ולא מוצא את המילה לתאר, איך שלידך כל אחד מתכער, בשבילך מהעבודה את העולם אני יפטר, בקירות חורים יחרר, ישים אנשים במקרר, frigiter, את הארנבת אני הוא הbear, תבואי אחותי אל תשכחי yes sar!

בהביבו

New member
../images/Emo45.gif רק הערה קטנה אחת.

השירים שלך מאד יפים, אבל אין בהם שום תוכן, או מסר כל-שהוא שאתה רוצה להעביר. כלומר, אתה מתבסס על חרוזים, שורה, על שורה, על שורה, על שורה. אז זהמאד יפה, וכבוד שיש לך את האפשרות לחרז כל משפט במשפט אחר, אבל שירים צריכים להיות יותר בעלי מסר, תוכן ספיציפי - ולא רק משחקי מילים.

RC2003

New member
מה? מתי איבדת את חוש המישמוש?!

זה שיר פיתוי והצהרת כוונות לגמרי, "אראה לך עולמות שלא דרכת בהם" וכל השאר, בכלל מספר עליה והכל.... כנראה לא שמת לב אבל עדיין יש לי אחלה פלואו איתו... יושב על הביט שלו טייט

גם אני התגעגעתי למחשב ולפורום

אני כמעט מתתי, ובני, אם אתה רוצה מספר פשוט תבקש.... בקיצקץ, תודה על ה"ברוכה השבה" גם לבן וגם לסיון....

shlomitosh

New member
אופס.. נראה לי אכלתי פרה משוגעת..

למה יצא לי סיוון??? נופר!! סליחה!!! התכוונתי אליך!! ברוך שובך!!!

סיונול

New member
חחחח אבל לא הלכתי..../images/Emo3.gif

חחח נראה לי באמת אכלת משו לא טוב..:)

למעלה