אנשים... חג שמח ^^

¥otamsh

New member
אנשים... חג שמח ^^

זהו, חנוכה, נר ראשון הודלק לו... ואני מאחל לכולכם חג מדהים! תאכלו לכם הרבה דברים משמינים כראוי לחג הנהדר הזה, ותדליקו נרות ותבהו בלהבות היפות שלהם...! (כן כן אני מאוד אוהב את החג הזה... הוא תמיד עושה לי המון טוב על הלב, כל הנרות והאוירה) אז... שוב חנוכה שמח לכם... וגם סופ"ש נחמד
~ 3>

Galmon

New member
חג מאוד שמח! D:

נאמ, שכל חברי הפורום יאכלו המון סופגניות! ולביבות!^O^ אמא שלי קנתה לי שקית סופגניות לפני שהיא ואבא טסו~ (כן כן, אני מאוד משגבלונלי בחופש~ ; ___ ; ) אבל בסופגניות אין ריבה! ; ; ; ; ; ; ; ; וממחר אחותי חוזרת ירושליימה ואני איאלץ לשטוף כלים לבד~ ; ___ ; וגם לחתול גיידמאק התעקמה הרגל (ממי הוא ירש את זה?.....) והחתול אדמונד החליט בזמן שהייתי בטיול שהמיטה שלי הפכה לשלו! הייתי צריך לגלגל אותו מהחדר 5 פעמים בלילה אתמול~ T__T טוב, אז שיהיה לכולם חג שמח וחופש מהנה!! D:

ליסאן

New member
חג שמח כולם ../images/Emo24.gif ../images/Emo41.gif

עם הרבה נרות וספוגניות וקצת לימודים (לא יקרה אצלי אבל אפשר לאחל..) והמון ספרים חדשים ובישים מממ וזהו

Shishi san

New member
חג שמחD:

שתאכלו מלא אוכל טעים :ס ותשמינו! כמו שצריך!XD ותהנו, הכי חשוב~

draqo

New member
חג שמח

אני לא אוכל סופגניות השנה,מספיק איתן כבר...

חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גל- אתה יודע שסופגנייה שמכינים אותי היכ קטנה קטנה קטנה בערך בגודל של עיגול שעושים כזה משתי אצבעות, ואז מטגנים אותה והיא תופחת ובבטן היא מתנפחת עוד?? תחשוב על -זה-!!

gloom

New member
חג שמח!!!

כי במאת שזה החופש האחרון של כל שמיניטס יקר שפוקד את הפורום (בפסח מסיימים ללמוד!!!!!!! האושר!!!!!)

למעלה