אנשים זה קורה!!!

McBlack

New member
שנה הבאה תלמדי על השואה.

וימי הביניים ורנסאנס לומדים בחטיבה... לי דווקא יותר מפריע שאני אצטרך להתחיל ללמוד תנ"ך משנה הבאה...

DanieLushka

New member
אורנה כפרעליה מורה כל כך טובה:]

"לך תחפש אותי מחוץ לכיתה, אם אני לא שם, אז תישאר שם" "אם יש לכם איזושהי בעיה איתי, אתם יכולים לפנות לרכזת היסטוריה.... אה כן.. אני הרכזת"

McBlack

New member
היסטוריה נהיה טוב רק השנה....

יש לי מורה קוקסינל, הוא הכין אותנו ממש ממש טוב לבגרות. הוא אומר שיהיה קשה, שזה לא מעודד במיוחד, אבל זה מה יש, ועם זה ננסה לנצח.

Musta Susi

New member
../images/Emo6.gif

השנה זה כבר די קשה
זוועות של תיכון... את בי' או יא'?

McBlack

New member
עולה לי"א, אבל כמו שאמרתי...

זה תלוי במורה. אגב, גם אתה עושה הימור ולא לומד כמה נושאים? אם כן, אילו נושאים?

Musta Susi

New member
לא למדתי את הזרמים בתנועה הציונית

למשל...תיארתי לעצמי שזה לא יהיה בבחינה
גם ועדת פיל לא ממש...וחומה ומגדל. פשוט ראיתי שחסר לי מלא זמן, אז קיוויתי שלא אצטרך לכתוב משהו שלא למדתי...בסוף הייתה בחירה, למזלי, בין אפשרות ב', שכללה יותר שאלות משנות ה-20 שיחדעתי ממש טוב לאפשרות א'. בד"כ אבל אני לא אוהב לוותר על נושאים (כשנשאר זמן, כן?) כמו שאומר חוק מרפי: "דווקא הנושא שלא תספיק ללמוד-יופיע בבחינה" זה כל כך נכון
.

McBlack

New member
הא?!../images/Emo12.gif זה ירד במיקוד...

אתם מרחיבים שנות ה-20 או שנות ה-30? (עושים אפשרות א' או ב'?) אותנו המורה לימד את שניהם בהרחבה אבל מגישים אותנו לא'... כנראה שזה עדיף...

Musta Susi

New member
הייתה בחירה בין שתי האפשרויות...

גם אנחנו למדנו שני נושאים בהעמקה: יחסי בריטים ויהודים וערבים בין שתי מלחמות העולם (שנות השלושים) והמדינות הקולוניאליות (שונא לכתוב את המילה הזאת
שוחק לי ת'יד
) והיהודים בהן בין 2 מלחמות עולם.

McBlack

New member
פאק יש לכם ראשי פרקים מגעילים

פרק א' בבגרות..... מבואות (היהודים עד עלייה #2) פאק ב' שנות ה-20 פרק ג' שנות ה-30 פרק ד' (במקום המדינות הקולוניאליות), יהודי/יהדות צ"א (צפון אפריקה)
רק בשביל להקל לך על החיים עד יום ראשון.

המקטרג

New member
...צודקת

שנה הקודמת למדנו על כל העליות המשעממות האלה וכל הפרעות המסריחות ועל דגניה וקיבלתי ציון מסריח בהיסטוריה... השנה למדנו על צלבנים, אבירים וימי הביניים, וקיבלתי מאיה בהיסטוריה. זה רק מוכיח כמה הרבה יותר טוב ללמוד דברים מעניינים.

McBlack

New member
זה באמת תלוי אם המורה מלמד את החומר

כמו שצריך. כי פשוט ללמוד עם מורה כמו שלי, שמגבשש את הפיטמה שלו מבעד לחולצה הצמודה שלו רוב השיעור, ומכתיב במהירות איומה, ולמרות זאת חמוד וגבר גברת. בז'-ח' הייתה לי מורה מעפנה, עשתה מלא חצים בהכתבות שלה, ורק בסופשנה של ח' קלטתי שהחץ אומר על גורם
| ותוצאה.

Musta Susi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עם מורים כאלו מי צריך אויבים...

McBlack

New member
אויבים?

קרייסט, אני מתה עליו!!! יש לי אחלה של מורים, חוץ מהמורות ללשון וחנ"ג

McBlack

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gifכפרעליך! חחח

למעלה