אנשים זה סופי...

The Mo0o0o Girl

New member
אנשים זה סופי...

אחרי שהעיפו אותי קיבינמט משתי השנות שירות האחרות שניסיתי ללכת אליהן, אני בטוח הולכת לגרעין!!!!!!!! אל תבינו אותי לא נכון, זה רק מצביע על זה שהגעין הוא היעד הנכון בשבילי! אז היי אנשים נתראה במיונים (וחסר לכם שלא)!!! אני.

kedeman

New member
סמינר "עמותת אלון"

עמותת אלון - עמותה שפועלת לצימצום פערים חברתיים דרך חינוך. איך? "מבצע לימודי" לוקחים את הילדים הכי חלשים בכיתה (אלה שמקבלים את הציונים של 20 ומטה), מן הסתם זה לא בפריפריות אלא באזורים יותר בעייתיים, מציעים להם להיכנס למבצע. אם הם מסכימים משתפים בעניין את ההורים שלהם וכל מעגלי החיים האפשריים (אחים, בית ספר וכו) כדי שכולם ידעו שהילד משתתף במבצע ושיתמכו בו. במשך חודש וחצי עובדים עם הילד באופן אינטנסיבי (בסביבות ה-60 שעות) למען מטרה מסויימת (ציון 80 בתעודה, לעלות הקבצה וכו) ומשיגים את המטרה העיקרון הוא לעזור לילדים האלה שבית ספר ואפילו ההורים שלהם כבר ויתרו עליהם והחליטו שלא יצא מהם שום דבר ולהביא אותם לרמה הלימודית הכי גבוהה (ככה להעלות להם את הביטחון ולהראות להם שהם יכולים, ולהביא אותם לנקודת פתיחה טובה יותר בחיים) סך הכל, הרעיון נחמד מאוד ופגשתי שם שני ש"ש שהם במקור מיזרעאל (עידן מבית לחם הגלילית וגיא מציפורי) אבל..... השוואתי את עצמי כל הזמן לתנועה, את האנשים, את ההרגשה, את ה"רוח הכללית" של הסמינר, והחלטתי לא לחתום אצלם (כדי להיות אצלם בש"ש חייבים לחתום נח"ל!) החלטתי לא לחתום ומכיוון שזאת היתה השנת שרות היחידה שבדקתי אני ממשיך להתמיין רק לגרעין עודד!! אז גם אני אהיה במיונים למרות שהיה סופ"ש נחמד......

נ ו ם

New member
חשבתי שאני מכירה רק 2 ש"ש משם

אבל כנראה שאני מכירה שלושה - אני מכירה את עידן מהמד"מים. בחור חמוד.

kedeman

New member
אכן איש נחמד

מי עוד את מכירה שם? לא היה שם את כל הגרעין שלהם היו רק 16 מתוך 110

נ ו ם

New member
איריס שהיתה איתי בכיתה ופרח

שהיא מהקיבוץ של עודד.

asdfg200

New member
פרי...ש"ש בפלורנטין...

שי היית שואל היית אומרת לך את כל זה קודם.... העובדה שהייתי צריכה לשלם 50 ש"ח בלי לדעת שחובה לחתום נח"ל הרגיזה אותי... והיה שם עוד משהו שהרגיז אותי..אגב אני עדיין חתומה שם... אתם יודעים למקרה ש...(לא יקבלו אותי לגרעין????)

kedeman

New member
מי את??

אין לי שום רמז על מי את!! ידעתי לפני זה שהנח"ל הוא אחד מהתנאים שילמתי 50 שקל כדי להכיר יותר את העמותה ולראות יותר בתכלס מה הם עושים אז היה מעניין והם כן עושים עבודה באמת טובה אבל אני לא רואה את עצמי שם שנה הבאה

kedeman

New member
גל של מחשבות מוזרות....

מצד אחד - גרעין עודד נראה לי כמו דבר רחוק עדיין כשאני חושב על גרעין אני חושב על גרעינרים שראיתי בכיתה ט שהיו ענקיים עלי ומבחינת התפיסה בראש אני לא מסוגל לראות את החברים שלי בגרעין בתור גרעינרים ובטח שלא מסתכל עליהם באותה צורה הם פשוט חברים שלי... לא כמו שפעם הם היו גרעינרים וזה היה דבר ענק ובוגר (כן בטח!!) ועכשיו? מצד אחד זה נראה כל כך קרוב, עוד חצי שנה כבר כל השכבה שלי תדע עם מי ואיפה היא בגרעין ובצד השני זה עדיין נראה כל כך רחוק. כי אני לא מצליח בראש לתייג אותי ואת חברים שלי לתוויות של הגרעינרים מזל שאני עייף אחרת לא הייתי חושב :)

למעלה