אנשים זה נמאס!

kaguma2006

New member
אנשים זה נמאס!

אני לא מנצלש"ת, כי אף אחד לא ישים לב אלי.חוץ מהודעה קטנה או הערה בנושא, אף אחד כמעט לא שם לב שפורום אינויאשה מאבד את אופיו מיום ליום. מדי פעם אנשים פותחים שרשור בנושא הפורום שזוכה לתגובות מעטות. מה שבאמת זוכה לאהדה זה שרשורים על הוסט קלאב, דברים שלא ידעתם על חברים הפורום ושאר דברים לא קשורים. אני נמצאת בפורום כבר כמה חודשים,ואני שמתי לב לתופעה הזאת. הצטרפתי לפורום כי אני אוהבת את אינויאשה, ואני רוצה לחלוק את דעותי ושאלותי עם שאר חברי הפורום. ומה מקבל מי ששואל שאלה על הסדרה שאלה שהטרידה את מנוחתו? תגובות נזעמות ועוינות! מה קרה?! אני גם נמצאת בשלושה פורומים נוספים,אצלהם,יש שרשור אוף מיוחד בשביל זה שנפתח מדי שבוע. כך שאני מקווה שהארתי את עינכים.

kaguma2006

New member
ולגבי תחרות הציור...

הציור שלי כבר מוכן להגשה,אבל אני לא מוצאת את השרשור וגם ככה כולם שככו ממנו. אני מקווה שיפתחו שרשור שני.

Just Hippo

New member
תביני.

הפורום קיים שנה וקצת. כל השאלות על אינויאשה הועלו. כל הרעיונות הועלו. הסדרה אינויאשה לא משודרת כי היא נגמרה. אין יותר כלום. הדבר היחיד שנשאר לנו זה פשוט הידידות שלנו XDDDDD

Nittle Grasper

New member
../images/Emo45.gifמה שהוא וכולם אמרו #_#

ולא הארת את עינינו, שמנו לב לזה כבר לפני שנים רבות @_@; אם יש לך הצעה איך לייעל את הפורום בכיוון של הסדרה, את מוזמנת לשתף אותנו

../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

נכון שכבר אין הרבה מה לעשות בנושא, אבל כשצץ משהו שכע קשור אפשר להתיחס אליו יותר לא? אפשר לנסות לשחזר משחקים שקשורים לאינויאשה וזה~ אבל להשתמש בכך שכבר "נגמרו" הרעיונות ושהכל כבר נעשה בתור תרוץ זה לא הדבר הנכון לעשות ובטח שלא להשלים עם זה X.X

התנגדות!

זה שנגמרה הסידרה זה אומר שאת לא תעריצי אותה יותר אני עדיין אוהבת אינויאשה וכל מידע תמונה או חפץ שקשור אני מנסה להשיג אני באמת אוהבת אינויאשה גם אחריי שהסידרה נמרה .... אני חושבת שצריכים לעשות משו בנידון אחריי הכל לדמיון אין סוף ואפשר לחשוב על משחקים נוספים שקשורים לשדרה ...3: נ.ב(לא התכוונתי לפגוע באף אחד או להשוויץ במשהו רק אם פותחים שרשור כזה רציתי להביע גם את דעתי)

MichelleLev

New member
שמעי..

נגמרה הסדרה. בד"כ, פורומים ללהקות או לסדרות מסויימות תמיד נסגרים מחוסר פעילות. צריך לומר תודה שהפורום הזה עוד קיים אחרי כ"כ הרבה זמן. כמו שהיפו אמר, מה שנשאר זו הידידות, ולאנראה לי שמישהו רוצה לאבד כאן ידידים, אחרי הכל הפורום הזה מאחד את כולנו. *כינורות*

תראי...../images/Emo41.gif

הסידרה נגמרה..אין שאלות מיוחדות...אם תרצי תמיד את יכולה לשאול שאלה וחברי הפורום יענו עליה...אם יש תגובות זועמות זה כנראה שמי שכתב את ההודעה גרם לאחרים לכעוס אז מעירים לו...^_^ סך הכל פורום נחמד...הסידרה נגמרה והפורום עומד יפה מאוד..חבל שזה מה שאת מרגישה..

De-Panther

New member
אבל זה היה משהו דיי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

צפוי מה שקורה כאן הסידרה נגמרה וגם אחרי שהיא נגמרה עוד היו דיונים לגבי דברים בסידרה אבל בסופו של דבר כולם כאן ראו אותה מהתחלה ועד הסוף לפחות פעם אחת(אם לא 2 או 3) וזה לא שנמאס מהסידרה זה פשוט הפך ליותר פורום חברתי מאשר פורום ענייני כי זה לא שיש משהו חדש בקשר לסידרה... היא פשוט הייתה והלכה... כשיהיו עדכונים משמעותיים אז הפורום יתעורר קצת יותר בנושא הסידרה לא יודע אם זה טוב שהמצב הוא ככה אבל זה המצב וזה לא משהו שאפשר לשנות הפורום פעיל ובסופו של דבר הוא משרת את המטרה שלו - מקום מפגש לאוהבי הסידרה

מיפ!!! ><;../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

א. כן שמים לב לנצל"שים- אבל זה אם זה נראה לך מספיק חשוב את יכולה לפתוח. ב. מה את עושה בנידון? מתלוננת? אה, תודה. אני חושבת שכולם מודעים לזה. במקום זה את יכולה להיות מעשית. ג. הוסט קלאב?! איפה? OO ד. פורום הוא גם בשביל להכיר אנשים לא? מה לא קשור בזה? {ומה הבעיה עם הפינה שלי?! ><;;;} ה. נפלא. את מוזמנת לשאול. או יותר טוב- לפתוח שרשור שאלות. איזה תגובות נזעמות?! אף אחד לא ירד עלייך או משהו! מתי זה קרה? ו. נפלא לפורומים. הסדרה נגמרה, אין מה לעשות. וכבר נפתחו שרשורים כמו זה. תאמיני לי, הם לא עוזרים. מה שבאמת עוזר זה ליזום פעילויות שקשורות בעינייך. לא נראה לי שמישהו יתנגד.

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif יש פינה שקשורה לאינויאשה

יש המון!!!! ומה הפינה שלי? עז!?

Shipsi

New member
אזהרה! שרשורפיגור! ../images/Emo67.gif

לכי מפה יא כבשה בלי צמרררררררררררררררררררררררררררררררר אין מה לכתוב על אינויאשה, אז מגוונים.

למעלה