אנשים-זה דחוף!!!!!!! H-)

sweet girl.

New member
אנשים-זה דחוף!!!!!!! H-)

חח.. המממ....אני חייבת למצוא עבודה!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא יודעת במה לעבוד, אני כבר בת 18,אז כמעט כל עבודה זמנית טובה בשבילי.. יש לכם הצעות?!? חשבתי כבר על מלצרות, אבל אני חייבת עוד אפשרוית-לפני בגיוס! כל מה שעולה לכם לראש,שמתאים לגיל שלי-! דרך אגב,- מישהו כאן מילצר\מלצר??..[גם בנות.] אני חייבת לדעת איך זה עובד.! אם זה שווה בכלל. אז בחייאתתתתתתתתתתתתתתתתת- תשאירו לי הודעה. :) :) :)

*eve*

New member
תראי...

למלצר זאת עבודה שמתאימה לכוסיות עם גישה חיובית לחיים. אם את נראית טוב וחייכנית תקבלי אחלה טיפים ותצטרכי המון גישה חיובית כדי לעבור כל ערב. אבל, זה תלוי בעיקר במקום שבו את ממלצרת. תבדקי איזה סוג של אנשים באים לשם, אם זה בית קפה (ששם עשרה אחוז מכל שולחן זה שקל וחצי בערך)או מסעדה (ששם עשרה אחוז זה שבעים שקל, אבל תצטרכי לעבוד מאד מאד מאד קשה), תבדקי כמה לחץ יש על המלצריות ואיך הבעלים, ותבררי אם המקום כבר מחייב שירות בחשבון וכמה בדיוק יוצא לך מזה. בכל מקרה, לגבי שאר העבודות, תפני לחברת כוח אדם, והם כבר יתאימו ללו``ז ולכישורים שלך משהו. מומלץ אפילו לפנות לכמה חברות כוח אדם במקביל. ככה יהיו לך יותר אפשרויות לבחור מתוכן. בהצלחה!

Black Star

New member
מסעדות...

ממי, מסעדה שבה 10 אחוז מהמחיר זה 70 ש``ח, זו מסעדת יוקרה. אין הרבה כאלה, ואף אחת מהן לא מקבלת תיכוניסטיות חביבות וכוסיות למלצר בהן- יש להם מלצרים מקצועיים וצריך לעבור הכשרה. חוצמיזה, טיפ ממוצע היום הוא 12%, ובדר``כ- אם את מלצרית טובה- תקבלי יותר. בהצלחה! מקו``ש.

tole`a

New member
יש לי עבודה בשבילך B-()

תנסי נערת ליווי זה עסק מאוד משתלם, אם יש לך את הלוק

Black Star

New member
אני מילצרתי

וזה שווה, אין מה לומר. זה קשה, אבל שווה את זה. עבדתי במסעדה שזמן מסוים (עד שהתחלפה ההנהלה) הייתה נורא דפוקה. אז קיבלתי בדר``כ את השכר מינימום שלי- שהיה שווה בפני עצמו. אחרי זה התחלפה ההנהלה ועשיתי בוחטות בערב. אבל זה גם התבטא בכמות העבודה. בכל מקרה, זה כיף, מכירים אנשים חדשים, הרבה כסף, ויש אוכל. :)

erlich

New member
אמממ....

כמה דברים: 1. אל תלכי לחברות כוח אדם, הן סתם מנצלות את העובדים שלהם. לוקחים אחוזים ודברים כאלה. בקיצור זה לא משתלם. 2. את יכולה לעבוד בקייטרינג פרטי כי שם בנות לא עושות את העבודה הקשה וזה איזה 8 שעות ואת מרוויחה בין 200-300 שקל לאירוע (תלוי בגודל) וגם טיפים. כלומר לחברים שלי שעובדים בזה היו מקרים שהם יצאו מערב אחד עם כמעט 500 שקל (ועוד בלי לשכב עם אף אחד). 3. טלמרקטינג. העבודה מאוד מאוד קלה. מרוויחים טוב. בין 18 ל- 25 שקלים וגם בונוסים. 4. אני מקווה שתצליחי. בכל אופן אל תלכי לעבוד בכל מקום ואל תתני למעסיקים לנצל אותך. הם חארות. תודה, ארז.

למעלה