אנשים זה בהול!!!

OFIRB9

New member
אנשים זה בהול!!!

אוף! סליחה סליחה סליחה פשוט לא מצאתי הודעת תפוז ויש כאן אנשים שכדאי שידעו! לירון לב כנראה חוזר לכוכב נולד כי הוא חביב ההפקה! וזה לא הכל! סידרו לו חוזה ל"השיר שלנו" עונה שניה!!!!!!!!! קולטים?!? הוא יופיע מדי יום בסדרה הכי טובה בYES!!!!! כולם להחזיק אצבעות!!! לא משנה מה יקרה, לירון לב הופך לכוכב!!!!!!!!!!

ערן1987

New member
עוד פעם מחזירים מישהו בגלל שהוא

חביב ההפקה? בפעם ה-1 זה היה חסר טעם,אז בפעם ה-2 לא?

Houndour

New member
סליחה על הרשעות, ../images/Emo79.gif

אבל בשביל שטות כזאת לפתוח כתום? נו באמת..

Luli M

New member
באמת??? יההההה איזה כיףףףףףףףףףףףףף

עשית לי את היום!!!!!! איזה כיףףףףףףף עכשיו רק צריך שמיכל רשף תחזור בשלב ההצלה וזה בכלל יהיה מושלם!!! אוי ראיתם היום את לירון באקזיט??? איזה מתוקקקק הוא היה כזה מקסים!!! מי שלא ראה, יש שידור חוזר בלילה בשעה 1:20 בערוץ 10

Luli M

New member
אוי חח ההודעה שלי יצאה לא ברורה...

התכוונתי לכתוב: איזה מתוקקקקק ואז בשורה חדשה: הוא היה כזה מקסים!!! חחח אני מקווה שעכשיו אני ברורה

מחזירים אותו?!!!

ישששששששששששששש וגם קיבל חוזה ב"השיר שלנו"... זה מגיע לו הוא כשרון!!!

Yosh Yosh

New member
למה לעזאזל...

הייתה לי הרגשה שיחזירו אותו, למען האמת. הוא היה הכי טוב בשלישייה- לא ברור איך הוא קיבל הכי מעט נקודות -.- אבל לשיר שלנו? למה כל פליטי כוכב נולד הולגים לטלוויזיה? שילכו לשיר, דמט! >< שי גבסו- קביל מקום שלישי, ממנו יצא הכי הרבה.

Leemon

New member
יופי! ניחשתי שדבר כזה יקרה! ../images/Emo13.gif

אוף, אז עכשיו אני אצטרך להתחיל לצפות בסידרה הזאת?... ועוד אחרי שירדתי על אימא שלי שהיא רואה אותה?!
מאיפה את יודעת את זה? וגם קראתי בפנאי פלוס שטמירה ירדני (המפיקה של כוכב נולד) מוציאה לו אלבום.

haunter

New member
הוא יחזור? נחמד.

די הורס את הסדר של התכנית כשמחזירים ככה אנשים, אבל, נו טוב o_O

למעלה