אנשים ואינטרנט

אנשים ואינטרנט

כלומר, אינטרנט פירושו "בין רשתות" ואני נעצר לחשוב שאם כאן זה אנשים ואינטרנט אז מי הם האנשים הנמצאים בין הרשתות האם זה פורום לדייגים? אולי זה פורום לפנויים פנויות?

גם לדייגים וגם ללא דייגים,

גם לפנויים/פנויות וגם לתפוסים/תפוסות. לכל מי שרוצה לדבר על אינטרנט (לא מההיבטים הטכניים) ועל השפעת האינטרנט על חיינו. ברוך הבא אלינו, טללים.

טוב, עכשיו שקיבלת אותי כל כך יפה

והסברת פורומך לתייר, מה עושים פה? אפר לשבת? יש קפה? מישהו פה יודע מה מקשר בין אתיופיה, תימן ואינדונזיה ואיך זה קשור למחשבים?

מדברים פה... ../images/Emo13.gif

אפשר גם לשבת. כל אחד ואיך שנוח לו. אני לא דוגלת ב- "רוצים קפה?", "יש עוגה?" וירטואלים. ועכשיו תסביר על אתיופיה, תימן ואינדונזיה.

אז ככה

אתיופיה, תימן ואינדונזיה הן אבני הדרך העיקריות בתולדות הקפה: התגלה באתיופיה, ומשם למוקה שבתימן וג'אוה שבאינדונזיה, והאחרונה מביאה אותנו אל אנשים ומחשבים, ובכלל, מי שעובד במחשבים יודע שכלי העזר העיקרי הוא מכונת הקפה

יש קפה שהוא רלוונטי ויש קפה...

שהוא כמו שם המשתמש שלי.... רלוונטי אולי לפורום קפה, או אולי טריוויה, בכל מקרה, עם בקפה עסקינן, אז יש באמת קפה אחד שהוא רלוונטי לכאן.

יש קפה ערביקה

יש מוקה ויש ג'אוה, והג'אוה מוביל אותנו אל המחשבים והאנשים לא ככה?

uzi2

Active member
אפרופו-מי שרוצה לעשן ו/או לשתות קפה ליד המחשב

יש מתקן שאפשר להתקין במחשב בתוך תושבת של CD-ROM ריקה, ושמיועד כמתקן להנחת משקאות (למשל קפה) ו/או מאפרה, וכן מצת של מאפרה. שימושי לאנשים מסויימים.

למעלה