אנשים..התגעגעתי!!:))

s h u r i k

New member
לא אכפת לי של מי המישפט הזה

אבל אני רוצה את המישפט שלי בחזרה!... או שאני יתחיל להפעיל קשרים!

אני מתגעגעת לכל החברים שלי :/

לא יצא לי להיפגש עם כולם בחופש...

Zot ani 1

New member
ברוכה השבה....

שמחה שנהנת בחופש... גם אני ממש לא רוצה שהוא יגמר....
אני פשוט אוהבת הכל בחופש אפילו את המילה עצמה!
החופש היה סבבה נחתי מהכל ביליתי והיה ממש נחמד.. רק חבל שנגמר כבר...

Angel lips

New member
פששש מישהו פה פרקה תחופש

גם אנחנו התגעגענו מאוד מאוד... שמחים שנהנת ועשית חיים עכשיו בשבועהזה תשני המון המון ותצברי כוחותתת לשקולה.. אני גם היית באילת היהפאנן וגם תל אביב ומסיבות פה ושם היה נחמד החופש הזה טס משהו בן זונה

the freaky girl

New member
שלום לך :)

אני בעיקר עבדתי.... נוכחתי במפגש
יצאתי עם חברות, וזהו.... ונשאר לי ללמוד ושטויות של ביצפר.. :(

l1zard

New member
:)

שמחה שנהנית... אצלי סיכום החופש בשתי מילים: ג-ו-ע-ל נ-פ-ש!!!!

AeroSlash

New member
המממממ

אני די התגעגעתי לביצפר, לא צריך להסתכל עלי מוזר... החופש שלי עבר לי די סבבה, הייתי המון בים, התחלתי את החופש עם מסיבת מטאל
[חבל שרק לא הצלחתי להשתכר, נורא רציתי לשכוח מהכל]... הייתי בהופעה של Smokie שהייתה בפארק הירקון, נהנתי כי זה גם סוג המוזיקה שאני אוהבת להקשיב מדי פעם, רק הבעיה היחידה הייתה שכל המקום היה גדוש בזקנים ואני הייתי עם אבא אז אפילו לא יכולתי להשתגע קצת, למרות שרציתי... כל ך הצטערתי באותם הרגעים שאין לי את נסטי איתי
... אחחח... מה היינו עושות אם היינו יחד... בכל מקרה, נסעתי למפגש הפורום החביב והייתי די הרבה פעמים בת"א, יחסית לחופשים אחרים... אז זהו, עכשיו אני מתכוונת לנוח ולא ללכת לשומקום, רק להשלים את שעות השינה שביזבזתי בזה שהלכתי לישון כל יום לפנות בוקר, ב-4 או 5...

vk3

New member
אווווו... ברוך השם ../images/Emo70.gif ברוכה השווה

אני מאוד שמח שחזרת... היכנסי לעניינים
לגבי החופש... מה זה בכלל
היה דבר כזה
ממש לא זכור לי

=/

די קיריל אל תזכיר לי... לפחות הספקתי להיות נוכחת בכמה התנחלויות בחוף ירושלים... וביומולדת של חברה שלי... ו.. הייתי בתל אביב, בחולון, בראשון לציון, ברמלה.... והייתי בגליצ'... המקום הזה שפתחו בגני התערוכה... החלקה על הקרח... ואממ מה עוד הספקתי לעשות? לעבוד... ועוד פעם לעבוד... וכמובן היה מפגש! והכרתי בן אדם מדהים!

למעלה