אנשים..התגעגעתי!!:))

aLiNuShKa

New member
אנשים..התגעגעתי!!:))

אחרי שנים...שנים שלא הייתי פה כי היתה לי בעיה במחשב..אני פה!!!! והתגעגעתי מאד מאד...!!!!! החופש עבר לי כל כך מהר..אני לא מאמינה שעוד שבוע חוזרים...!!! כל כך לא בא לי..:( כרגע אני דיי חולה..:=\\ הייתי עם הח'ברה 4 ימים באילת וחזרתי ממש חולה...אבל היה שווה את זה..מזמן לא נהניתי ככה כמו שנהניתי באילת..:) מקום כל כך שווה!!! חוץ מזה..בחופש עבדתי במפעל של אמא שלי..אממ...הרווחתי קצת כסף...וככה סתם ביליתי פה ושם עם החברים...הייתי בניצנים (בכפר המוסיקה של קוקה קולה) בהופעה של אביב גפן...(ההופעה הייתה זוועה..!!!) וככה השתדלתי לנצל יום יום מהחופש...:) מה אתכם? איך כל אחד ואחת מכם ניצל את החופש ואיך אתם מסכמים אותו? אני מסכמת אותו במילה אחת..:מ=ד=ה=י=ם!! מה אתכם?! ממש כיף לחזור..:))

s h u r i k

New member
אני מסכם אותו בדבר אחד

אנוטה אני מת עלייך אחותי
..... תודה לך על הכל!!- רק ביזכותיך החזקתי מעמד בחופש הזה

eMiFrEaK

New member
../images/Emo9.gif

אין על מה!!!!!!!!!!!
אני לא עשיתי כלוםםםםםםם פשוט כלום!! (חוץ מלהכיר את שוריק!!) הייתי אמורה לעשות המווווווון דברים... פסיכו, נהיגה, ניצנים, תאוריה =\, קורס הישרדות, קורס באוניברסיטה, אילת, כנרת, אהההההההההה.... אני רוצה עוד חודש!!!

גם אני לא הספקתי המון דברים :/

כל השבוע הזה והבא עמוס אצלי, אני חייבת להכין 3 עבודות ל1 בספטמבר כי מסתבר שנדפקתי ויש לי את המקצועות הכי מעפנים על היום הראשון!! (חחח לפחות תמירה לא המחנכת שלי... חח ) לא הספקתי לנסוע לאריאל, לא הספקתי לנסוע לצפון, לא הספקתי להיפגש עם עמית :/ לא הספקתי ללמוד מתמטיקה כמו בן אדם נורמאלי... גם לניצנים לא נסעתי... גם אני רוצה עוד חודש... חודשיים אם אפשר..

eMiFrEaK

New member
../images/Emo9.gif תודה תודה..

חחח... זה לא היה קשה.. ניקשרתי אליו מהר =)

bariska

New member
עבר בסדר

דווקא התחלתי להיתגעגע לביצפר :/מוזר הא? ממ מה עשיתי בחופש?יצאתי מידי פעם כשהיה כסף והיתי הרבה בים וגם נסעתי איזה פעם אחת לחמי יואב..ממ ומחר אני נוסע ליומיים לאן שהוא ליד נתניה משו אולגה..לא אומר לי הרבה יש לי שם קורס שלהבת..וזהו..החופש היה בסדר גמור לא שמתי לב שהוא עבר ביכלל..

Zot ani 1

New member
חחחחחחחחחחחח

והוא לא היה עדין הוא כתב שהוא יהיה שם מחר או משהו כזה... ובוריס- שנספר להם?....חחחחח

s h u r i k

New member
אייייי ../images/Emo46.gif

"אני בשוק אני בהלם אני המומה" זה המישפט שלי!!!!

למעלה