אנשים התגעגעתי!!

BaBa LiVe

New member
אנשים התגעגעתי!!

נו אתם מתרגשים? עוד 11 ימים זה מגיע, לא? אבריטינג! יאללה שיצא כבר! מה אתכם ככה בחיים? אוי אתמול בהיותי משועמם באמצע הלילה העברתי ערוצים ולתע אני שומע את אלאניס! עם יו לרן בערוץ האופנה...היה משהו משהו! יש שבוע הבא אוראל אקזם! באינגליש! איי ניד טו דו 4 ארטיקלס... יש למישהו ארטיקלים מעניינים על אלאניס?

מה שלומך?

יש ב4ALANIS ביוגרפיה מעולה על אלאניס אם זה עוזר לך... ואתה צריך לחדש את החתימה שלך

BaBa LiVe

New member
כן אני יודע אין לי כח...

אחרי ששוב שינו את התאריך המוטיבציה שלי ירדה! ממש עצוב כל העסק! אבל יאללה ב23.3...נקווה שזה גם יגיע לאם טי וי וגלגל"צ! יאללה אני אחזור מתישהו

Not The Doctor

New member
טוב שחזרת

אה אנשים, סיפרתי לכם שיומיים לפני הקליפ החדש דנדש של אלאניס שלנו יש לי יום-הולדת?? NTD.

Rוית

New member
ולי 6 ימים אחרי ../images/Emo8.gif

רןןןן
טוב לראותך שוב, לקח לי זמן להבין מה רשמת שם בהודעה
ת'אמת, כזכור לי מהבגרות שלי, לא ממש היתה לי אופציה לבחור על מה לדבר, אבל היי, מי יודע, אולי אלאניס תשחק לך את הבחינה

AlanisJunkie

New member
טוב שחזרת! ../images/Emo24.gif

בקשר לאוראל אקזם, הוא זכור לי לטובה כי דיברתי עם הבוחנת רק על אלאניס והיא ביקשה גם שאשיר לה את איירוניק..קיבלתי 100...:)

Mr Freeze

New member
רק שלבגרות בעל-פה הוסיפו

את השיחה על הפרוייקט שהכנת, שאמורה לבוא על חשבון השיחה האישית. כך שאין הרבה סיכוי שייצא לך להעביר את הבגרות בשיחה על אלאניס (אלא אם אתה מדבר על פרוייקט-מוסיקה, כמוני. הפרוייקט שלי, בכל מקרה, הוא על קיי'ס צ'וייס).

BaBa LiVe

New member
אין לנו פרוייקט

אתם לא מבינים.. אנחנו צריכים להכין 4 ארטיקלים....על כל נושא בעולם...והמורה שואלת עליהם שאלות...אז אם זה יהיה על אלאניס יהיה יותר קל ! לי..

BaBa LiVe

New member
תודה לאל נגמר האוראל אקזם!

הבוחנת ידעה כמה דברים על אלאניס :) אמרתי לה שאני נורא אוהב את אלאניס מוריסט.. ואז היא שאלה אותי: "היא שרה את השיר איירוניק?" ואז היא התחילה להגיד כמה שהשיר יפה! וגם את יו לרן היא הכירה!

למעלה