אנשים התגעגעתי......

אנשים התגעגעתי......

אז ככה, נעלמתי לי לשבוע בנתניה, שהיה ממש ממש גדול מנוחה מהחיים המסריחים האלה... אבל אני רואה שאתם חוגגים בלעדי.... אז ככה, מישהו פה שינה שם (1980)? למה? וטלטול, התאריך נדחה ל-20 לנובמבר... ואנשים, אני שמחה לראות את הפעילות הענפה בפורום זה! וטנגי... סליחה אחות שלי!!!! ומי יוצא היום לחורבה??? סליחה, אבל אני חלק מהילדים הקטנים... וזהו... סוף שדבוע כיפי לכולם...

יכול להיות שאני

אצא היום לחורבה... או אולי לגניגר(?) ליד עפולה. הכניסה שם חינם. עוד לא החלטתי. ובקשר למהירות האור - הארץ זה המקום היחיד בו מהירות הקול מהירה ממהירות האור - שומרים את צפירות המכוניות פני שהרמזור מתחלף לירוק... שלך אילן

בוא לחורבההההההההה

אני חייבת ללכת כי אני כבר חולת געגועים...... ולגבי מהירות האור והקול, סתם מדינה מסריחה..... נמאס לדון בזה...

מצטער אחותי

אבל אתמול הייתי שם, אז היום "גניגר" ניצח. חוצמזה, איך הייתי מזהה אותך?
שלך אילן

מה דפוק המועדון הזה................

אוף נמאס, היום פעם אחרונה שהייתי שם! מבטיחה! השומר הקבוע לא היה והביאו "דור מאן" (אין לי כוח להחליף לאנגלית...) חדש... הדפוק רוצה חוגר! גם מבנות!!! מה זה פה הפקרות??? וחוץ מזה שאני ממש ממש ממש לא מסכימה לשלם בכניסה לחורבה!!! אני? לשלם בחורבה?! לא נראה לי בכלל!!!!!

אפשר לחשוב

מינימום, נסיכת שוודיה באה לשם... (מדלן - היפה מבין הנסיכות, כי ויקטוריה לא משהו, אפילו שהיא יורשת העצר). גם אני, שאני מכיר חצי מהבארמנים, חצי מהדורמנים והולך לשם מכיתה י"א (שזה בערך 7 שנים כבר...) ואפילו עשיתי שם קורס (משחק מול מצלמה) - לא נכנס בחינם. אז אני חותך בתור ולא בודקים לי תעודת סדוטנט. סו פאקן וואט. אולי יום שישי הבא אני שוב בגיניגר (וזה השם הנכון) הכניסה בחינם והאלכוהול ממש ממש בזול (5 ש"ח לוודקה תפוזים...). אם את רוצה לבוא. זרקי שורה. אני נוהג. וחיפה זו עיר קטנה. ממש משפחה. הייתי במסיבת יומולדת של חברה של חבר טוב שלי ופגשתי את בת דודה שלי (אילולא אמרנו, לא היו שמים לב - היא חצי הודית ואני - 100% פולני...) שלך בלעדייך אני חציל משופם אילן

למעלה