אנשים, הפורום מת!

saryle

New member
אנשים, הפורום מת!

מה קרה לכם??? תרשמו דברים, לאיפה נעלמו כל האנשים שהפסידו פרקים ורצו עזרה? לאיפה נעלמו כל התיאוריות ההזויות שהתבררו כנכונות? (ראו ערך: כל הבלונדינים חיים) מה קרה פה??? אני מתחילה שרשור הצלת הפורום כל אחד (כל אחד!) רושם מקום שבו הוא ראה לאחרונה שחקן מעשרים וארבע! לא אכפת לי כמה זה טיפשי... צריך לעשות משהו אני אתחיל, לפני כמה ימים ראיתי את סונדרס באי.אר... זה היה מגניב

צפיתי בכמה פרקים של חוק וסדר (אבל

לא הרגיל, זה של פשעי המין), שבו רייקו איילסוורת' (מישל) שיחקה עוזרת לתובע (או משהו בסגנון). ולקחתי סרט מזוויע של הריסון פורד בו שיחקה קלואי. סרט כל כך גרוע שהדחקתי את שמו.

ביקשתי עזרה

לטורנט להשלים פרק שנדפק לי, אבל באמת לא קיבלתי תגובה אז אני עדיין ממתינה, אם מישהו יודע להסביר לי איך להרשם שם (משום מה הוא לא נותן לי להכנס עם השם והסיסמה הקודמים) ואני לא זוכרת איך עשיתי את זה בעבר

saryle

New member
תגידי איזה פרק

אולי אני אתקצר לך אותו (אם את רוצה)

תודה אבל אני מכירה היטב את הפרקים

ראיתי כל אחד כמה פעמים אבל אני רוצה שיהיה לי את כולם. בינתיים הצלחתי להיכנס לתוכנה, אמנם ההורדה לא הצליחה לי אבל זו כבר לא בעיה כנראה, אני אנסה שוב.

את יודעת שרי

זה גם מה שאני חושב כבר הרבה זמן אנחנו חודשים ליפני תחילת העונה והכל פה יבש אני זוכר איך עונה שעברה ליפני שנה הפורום פה היה שוקק חיים בעינין הספוילרים או ספרקולציות על מה שיהיה ועכשיו הכל יבש! ספוילר שתים וחוץ מיזה נאדה.

AKben

New member
אני צופה לי בטלויזיה, ומהרהר...

פרק של "פסיפיק בלו" כאן, CSI שם שום דבר לא מתקרב לאקשן של 24 שום דבר!!!

alon678

New member
הפרק האחרון של

פריזון ברייק מיום שלישי היה חזק, מאוד אהבתי

AKben

New member
אתה מתכוון ל"נמלטים" ?

אם כן, שמעתי על זה אומרים שזו סידרה חזקה

AKben

New member
ראיתי ב"הולמרק" את לין מעונה 5

בסרט "הרקולס" הוא שיחק סוג של עוזר של הרקולס היה מצחיק לראות אותו לבוש בסחבות...

למעלה