אנשים! הלפ אין היר!

Prue 4 u

New member
אנשים! הלפ אין היר!

הורדתי מירק ונרשמתי, עכשיו, לאיזה ערוץ להיכנס?

Prue 4 u

New member
רגע רגע,

אבל אני בתוכנה!! מה עושים?? אההההההההההההה זה בדף אינטרנט המירק הזה?? לא בתוכנה? מה? מי? מוו?

King Of Kromags

New member
../images/Emo103.gif

בחלון סטטוס תכתבי
/server irc.irchighway.net​
ואז כשזה מתחבר כנסי לחדר - #מכושפות

SaberTooth

New member
חלון הסטטוס...

זה החלון שנפתח לך כשאת מפעילה את המירק. בו את מזינה את השרת שאליו את רוצה להתחבר.

Phoebe ForEver

New member
עזרה דחוףףףף../images/Emo42.gif../images/Emo53.gif

אני דפוקה בתוכנות מסובכות.... (חוץ מפוטושופ!
) ובמיוחד במירק הזה!! מה אני עושה פה, איך? למה? מווו????.??!!!!!!!!!! אני מתוסכלת........................!!!!!!!!

Magical me

New member
זה די פשוט, למען האמת.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

בכניסה הראשונית לתוכנה מופיע לך חלון עם תמונה של איזה איש, את אמורה ללחוץ על OK, או משהו כזה. לא זוכרת. בכל אופן, אחרי שנפטרת מהאיש המציק, נפתח לך חלון בו את אמורה למלא Nickname, name, e-mail וניק אלטרנטבי. לא בטוחה בקשר לעניין המייל.. בכל אופן, את ממלאת את הפרטים. הניק האלטרנטיבי הוא במידה ויש משתמש רשום בשרת עם איתו ניק, לכן רצוי לבחור ניק פחות נפוץ מ"פיבי", לדוגמא. לאחר מכן את רושמת בחלון הסטטוס (זה שנפתח, זה שיש בו חלון קטן בצורת מלבן צר ושורתי) את הכתובת של השרת הבא-server irc.irchighway.net/ ברגע שהשרת מראה סימני התחברות (you are now connected to the server), את נרשמת אליו. אמורות להיות הוראות בתוך כל השטויות שהוא רשם לך כשהתחברת. אחרי זה/לפני זה, את לוחצת על התיקייה עם הכוכבית מעליה, זאת שנמצאת בסרגל כלים למעלה, ורושמת בחלון שנפתח #מכושפות. את מחכה שהשרת יחבר אותך לערוץ, והרי, את איתנו! משם זה פשוט לדבר וליהנות
אם תתקלי בבעיות, אני אנסה לעזור בשמחה
.

למעלה