אנשים הכנתי

C L A Y M A N

New member
אנשים הכנתי

דסקטופ של מטריקס אל חשש, לא שכחתי את אלניס זה צריך להיות סרט שווה. תגובות בבקשה..

אהבתי את האפקטים שבו

אבל לא ממש הבנתי ת´סרט

C L A Y M A N

New member
אני מבין ומכיר את הסרט לאורכו

ולרוחבו.. אתה יכול לשאול אותי ב ICQ

Rוית

New member
את הסרט לא ראיתי אבל

הדסקטופ מ-ש-גע! (גנבתי ליוסי את התגובה, עכשיו נראה מה הוא יגיב
) חח, סורי יוסי ממי, זה פשוט ניסוי קטן שאני חייבת לבדוק

סתם לידע הכללי

איזה סרט טוב לאחרונה ראיתם? לא יצא לראות לאחרונה את הסרט "האחרים" עם ניקול קידמן וזה סרט פשוט ע-נ-ק כול כך מיוחד ומקורי אף פעם לא ראיתי סרט כזה או אפילו בסגנון... עוד מישהו ראה אותו?

Mr Freeze

New member
אני מנצל את ההזדמנות כדי להמליץ

לכו-לם לראות את הסרט (שהוא באמת יצירת מופת) "ממנטו". הוא עשוי מצוין, מאוד אינטליגנטי, ומצריך הרבה חשיבה לאורכו. הוא ללא ספק אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי, והטוב ביותר שראיתי לאחרונה.

שומדבר מיוחד...../images/Emo153.gif

לפני שבוע ראיתי שר הטבעות פעם שלישית, והיום שוב ראיתי את מטריקס, הקלטתי את זה בוידאו ביום שישי... שר הטבעות רולז...!

Rוית

New member
יו שנים לא ראיתי סרט

בקולנוע הכוונה... היום צריך משכנתא שניה בשביל לצאת לקולנוע.. דוגרי זה עצוב שזה כמעט 100 בשביל יציאה שווה לסרט.. א-ב-ל לא פתחתם את ההודעה הזו בשביל לשמוע אותי מתלוננת נכון?
אז סרט טוב שראיתי לאחרונה? המממ לצערי הכותרת של ההודעה תקפה גם במקרה הזה..
.. הסרט האחרון שראיתי היה אייס ונטורה 2 כי במקרה שידרו אותו היום בדיגיטל.. דווקא סרט לא רע... חשבתי לראות עם חברה של "8 מייל" ששמעתי עליו המון המון שבחים, אבל יש כל מיני סרטים שוים לראות עכשיו..

Rוית

New member
ניסוי מותק, ניסוי...

מבחנים כבר אין (הממ בעצם היה היום, ויש עוד אחד יום שישי.. ושני.. ואני בטוחה שיש עוד אבל העיקרון נשאר.. איכשהו
) אבל הניסוי עוד נמשך, אני עוד יחשוף את שורש ה'שיגעון' שנחת עליך ככה פתאום..
אוו ש...אתה יודע... תהייה משת"פ ו.. ספר לאנשים הנחמדים מה הקטע עם ה..אממ..שיגעווווווון??? או שלא.. המפף... ---ההודעה נפסקה פה מחוסר שפיות הכותב, עמכם הסליחה--- טיהיי, סורי אנשים, אני טיפל'ה טיפל'ה חולה (לא! לא בראש! (המממ) אני כמו חצי מדינה קצת מקוררת..)

למעלה