אנשים היתבלבלתם..

אנשים היתבלבלתם..

שרית תיהיה ברדיו לב המדינה אצל דורון לוינסון בין השעות 1-3 ביום שישי עכשיו שמעתי תפירסומת
יו הבנאדם הזה מדקלם תשאלות שלו,שיגוון קצת...אבל כמו ששרה אומרת הוא מרגיע חח תהנו

אההההה חחחחחחחח

איזה מצחיקים חחח... אחח הדורון לוינסון הזה 20 שנה אותם שאלות אבל הוא באמת מרגיע כזה עם הקול שלו חחחח... תנקיו חומד

חחח אני כבר בעצמי מדקלמת יחד איתו

תשאלות שלו... שלום לכולם ושבת שלום.השבוע יהיה כאן יוצר שהוא כזה וכזה ובלה בלה בלה, אז שלום לך _______ כמו כל שבוע אני מקווה להנעים לכם את סוף השבוע ומקווה שלכולם יהיה סוף שבוע רגוע (עכשיו יש שיר של אותו יוצר) האמת לא שמעתי אותו חודשים אז אני לא ממש זוכרת
חחח מתאים לי לשחק בסדרות,אני לומדת טקסטים מהר..

חחחחח

ראיתי תמונה שלו באתר של הרדיו...הוא דומה לרופא שהיה לי פעם (זה שסרקת לי מהאינציקלופדיה חחח)

חחחחחחח

האמת לפי הקול שלו דימינתי אותו נראה כמו ההוא מהאנציקלופדיה חחחח

חחחחחחחח

אני לא הצלחתי לדמיין אותו...הדמיון שלי גם לא מפותח כ''כ חח...הוא מפותח רק לשיחות שלי ושלך..הבנת ת'כוונה שלי?

חחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה מצחיק זה היה...לפני כמה ימים מצאתי ת'דף של הבצפר במגירה חחחחחחחח

שושיתה 1

New member
ואיי תודה על המידע כפרה!!!

יששששששששששש יום שישי שרית איזה מגנובבבבבבב

תודה על העידכון

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

Music4Life

New member
תודה רבה ניקול!!!

פתחתי את הרדיו כל הזמן ולא שמעתי חצי רמז ו/או הודעה על כך שהיא תהיה... השנה ההיא מהפורום התעטה אותנו...נו מילא...בכל מקרה, סגרתי את הרדיו ב3כי לא היה כלום וכבר התיאשתי. אז זה ביום שישי, אחלה! נשמע!

אה גם את לא שמעת שאמרו תמילה שרית?

חשבתי שרק אני שמעתי שאומרים שמישהו יהיה ולפי המוזיקה ברקע זאת שרית..היה הרמיקס חגיגה בטוח שרית
כי גם אמרו שהיא תיהיה בין 1-3 אז היא תיהיה בין 1-3 אצל לוינסון

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif היא הייתה היום באולפן..

הם הקליטו את השידור! חן הייתה שם (בקניון הזהב).. ראתה אותה ודיברה איתה!
ביום שישי זה ישודר! =))

למעלה