אנשים,הוכחלתי!!! אני ברגע זה מתחיל לבדוק כאן את כל הדברים וזהו.תהנו.
ב בחור רגיל New member 12/11/02 #2 סחטיין על המינוי ../images/Emo45.gif בתפקיד. ואם אפשר יכול להיות שזה מוקדם מדי, לבקש בקשה קטנה, לארגן לוח לפורום שיכלול הופעות קבועות כולל מיקומים עלויות וכו´.
סחטיין על המינוי ../images/Emo45.gif בתפקיד. ואם אפשר יכול להיות שזה מוקדם מדי, לבקש בקשה קטנה, לארגן לוח לפורום שיכלול הופעות קבועות כולל מיקומים עלויות וכו´.
N numerw New member 12/11/02 #3 אני חדש פה אבל... מאחל ליוני בהצלחה כי ג´אז זה דבר מאוד סבבה ומבטיח לקפות יותר לאיזור
S seafox New member 13/11/02 #12 אצמם רשמתי את זה בהודעה אחרת אבל ברוך הבא רון!!שמח לראות אותך כאן. (יא גמל סלמי מעושן ברוטב ברביקיו מפוקפק שכמותך)
אצמם רשמתי את זה בהודעה אחרת אבל ברוך הבא רון!!שמח לראות אותך כאן. (יא גמל סלמי מעושן ברוטב ברביקיו מפוקפק שכמותך)
N numerw New member 12/11/02 #6 בינתיים אני לא יכול לעשות כלום אבל אני חושב שזה מאוד לגיטימי אז אני ברגע שאני אוכל לעשות את זה אני אשתדל.
בינתיים אני לא יכול לעשות כלום אבל אני חושב שזה מאוד לגיטימי אז אני ברגע שאני אוכל לעשות את זה אני אשתדל.
S seafox New member 12/11/02 #7 ההודעה עם הכותרת:"בינתיים..." נכתבה ע"י אבל במחשב אחר ושכחתי להחליף שם... אז זה הייתי אני...