אנשים הודעה חשובה לקרוא!!!

king kazabubu

New member
אנשים הודעה חשובה לקרוא!!!

מחר אני מחליף את התמונה שבשער הפורום. אני אשים עכשיו את שלוש התמונות שמשתתפות בתחרות ואתם תצביעו. בנוסף הסקר יוחלף מחר אז אני אעשה סיכום שלו. לקרוא את השרשור זה מאוד חשוב!

king kazabubu

New member
תמונה מס 1

פורסמה על ידי רדיטס. אם אתם רוצים להצביע בעבורה אז רשמו 1 בכותרת!. והרי התמונה...

king kazabubu

New member
תמונה מס´ 2

פורסמה על ידי סופר ביסט. כדי להצביע לתמונה הזו כתבו 2 בכותרת. והרי התמונה...

king kazabubu

New member
תמונה מס 3

פורסמה על ידי גוגומגוג. כדי להצביע לתמונה הזו כתבו 3 בכותרת. והרי התמונה...

Gohan

New member
זאת

התמונה הכי יפה מבין ה3. רק חבל שפיקולו לא מופיע בה ;[

roychu

New member
אני בעד 3!

רק כי יש פעמיים טראנקס, שיער ארוך זה סקסי!

king kazabubu

New member
סיכום סקר!

הסקר הראשון של הפורום עמד במשך שבועיים ארוכים וספג תגובות. מסתבר שאתם, חברי הפורום מדרגים את הדמויות האהובות עליכם ככה: גוהן במקום הראשון עם 35 אחוז וג´יטה במקום שני עם 24 אחוז גוקו במקום השלישי עם 10 אחוזים פיקולו רביעי עם 8 אחוזים צי´צי, מאסטר רושי, רדיטס וקרילין במקום החמישי עם 5 אחוזים אף אחד מהמצביעים לא הצביע לבולמה או נאפה. בסך הכל הצביעו 37 אנשים. שזה מאוד מכובד לפורום שקיים שבועיים. תמשיכו ככה!!! הסקר הבא יגיע מחר... תתכוננו להצביע!!

Brolly

New member
אני בעד תמונה 2

עדיף התמונה השנייה כי התמונה ה3 מראה רק סאיינים, וצריך מגוון גדול יותר של דמויות

king kazabubu

New member
נשארו לכם 10 דקות להצביע.

האחרון שיצביע יכנס בתור חבר הפורום בעמוד הראשי.

Brolly

New member
הנה הדמויות משמאל לימין בתמונה 2...

אנדרויד 18, קרילין, פיקולו, טראנקס, גוהאן, וג´יטה, אנדרויד 16, טן שין האן, יאמצ´ה וגוקו למטה... אוב הוא כמו טאפיון רק שהוא נמוך, שחום והספייק שלו שחור

king kazabubu

New member
הזמן כמעט נגמר...

למען האמת הוא נגמר.. אבל יש לנו תיקו. אז שמישהו חדש יצביע. הראשון שיצביע עכשיו יופיע בתור חבר הפורום בעמוד הראשי.

למעלה