אנשים,הגעתי למסקנה..

love d animals

New member
אנשים,הגעתי למסקנה..

אני רוצה להתחתן!! חחחח..אני רצינית.. ראיתי עכשיו בוורלי פיכס (לא היה מה לראות)..קיצר-החמוד הזה...איך קוראים לו?!..עם הקוצים..חח.לא משנה..הוא הציע לדונה נישואין (ההוא שהיה פעם חנון אם אתם זוכרים)...קיצר-הגעתי למסקנה שאני גם רוצה שיציעו לי נישואין..מה לעשות-לפעמים אני חושבת שטויות..אבל זה כל-כל יפה!!

or 343

New member
הולד אה מומנט!!!!

את רוצה להתחתן רק בגלל הצעת הנישואים? את רצינית????? אם כן...אז מוטב שתחשבי שוב- הכל טוב ויפה אבל מה עושים 50 שנה אחרי הצעת הנישואים? חשבת על זה? (אני אישית די סולדת ממוסד הנישואין )

love d animals

New member
ברור שלא

גם בגלל כל ההכנות של החתונה-אולם,שלה וכו'.. והכי חשוב-ליהיות עם אהוב ליבי כל הזמן!!!! ברור שאני יתחתן רק עם מי שאני אוהבת!!!!

חחח...חמודה

דיוויד ודונה מתחתנים? מממה את אומרת חחח ובקטע של החתונה -
לא רוצה...

Ez sLeeP

New member
יפה שניזכרנו.

הנה כל בני הבליעל שהתחילו לראות את סדרת הקאלט-נעורים שסללה את הדרך בשביל דוסון קריק ורבות אחרות. איפה היית בשנת 90'? הא?!..

love d animals

New member
חח..

אני רואה כל כמה זמן בוורלי.... אבל הכי חמודים זה דילן,דייויד וסטיב (נשאר עוד מישהו?!) למרות שבתכלס... הסדרה הכייייייייי זה בנות גילמור.הייתי מכורה עד שזה הסתיים ועכשיו זה רק ב"יס"

Ez sLeeP

New member
בנות גילמור? בYES?

אייקה? את בטח הוזה. או מתבלבלת עם פרובידנס, או וויל וגרייס. בנות גילמור לא נמצא בשום YES. או שאני לא יודע משהו..?

love d animals

New member
כן..

לחברה שלי יש יס והיא אמרה לה...היא יודעת שאני חולה על הסדרה הזאת!!!!

love d animals

New member
אממ..

טוב לדעת שעוד מישהו אוהב את זה
ואני לא יודעת-אני אברר ואגיד לך ד"א- אתה יודע שקימברלי אלקסיס בלדל (רורי) וזה שמשחק את ג'סי חברעם במציאות?!?!?!?!

love d animals

New member
לא!!!

השם האמיתי שלה זה קימברלי אלקסיס בלדל וכשהיא התחילה לדגמן היא הורידה את השם הראשון שלה!! זה כמו שהשם האמיתי של דין זה לא ג'ארד פאדאלקי זה ג'ארד טריסטן פאדאלקי פשוט אף אחד לא אומר את הטריסטן מבין?! (אין-אני חולה על הסדרה הזאת!)

למעלה