אנשים, הגיע היום

DeadFish

New member
אנשים, הגיע היום

יש לי מספיק כסף כדי לקנות בורד חדש אני צריך המלצות ל: קרשים טובים צירים טובים גלגלים טובים (חברה, גודל, חוזק) ולאגרים טובים (חברה, אבק) יש לי אלף שקל אהה אני גם צריך חנות טובה לבורדים... או בחיפה או בת"א

DeadFish

New member
שמישהו יעזור לי.......

בבקשההההההההההההההההההההה תודה!

TIS

New member
המלצה לקרש

אני מאד אוהב את הקרשים של POWELL. במיוחד אנג´ל-בוי. וצירים אני חושב שכדאי של טנסור

Bazooka Joe

New member
אז ככה

בת"א יש את לייטוייב ובחיפה, יש בקניון חיפה חנות של סקיטבורד, ובקסטרא את אינטרסרף בקשר ללוח, לך על מה שנוח לך. חברות טובות: toy machine Element Deca Zero powell בקשר לצירים, חברות טובות: Tensor Indipendent thunder גלגלים, הכי טובים זה spitfire. חברות טובות אחרות: Elemnt Darkstar Deca מיסבים (לאגרים): bones speed metal גם world industries היא חברה טובה, ונראה לי שהקרשים, צירים, מיסבים וגלגלים של וורלד הם כולם ברמה סבירה סקט קומפלט טוב כזה יעלה לך בסביבות ה-900 ש"ח. אלא אם כן תשיג הנחה. שמעתי שבאינטרסרף המוכר עושה הרבה פעמים הנחות אבל לי הוא לא עשה.

Bazooka Joe

New member
אה, ו...

גלגלים תקנה קשים. נראה לי זה עדיף ומיסבים שיהיו אבק 3 או אבק 5. לי יש אבק 7 ואני מרוצה, אבל אומרים שהם נשברים יותר מהר

Bazooka Joe

New member
במקרה כן שכחתי

אבל כנראה שכחתי עוד כמה שמות גם בדברים האחרים.

FreeSki15

New member
אני לא ממליץ קשים!

לי יש גלגלים קשים וזה מעצבן כי כל נחיתה אחרי אולי או משהו כזה זה עושה BOOM!!! ענק עדיף רכים

למעלה