אנשים! דבר חשוב...

Scarred

New member
אנשים! דבר חשוב...

אוקיי... הסתובבתי לי בפורום כלי נגינה ( כהרגלי ) ומה פתאום אני מגלה.. את ההודעה הבאה! זה פשוט ענק! ערב מחווה לדרים ת'יאטר ונייטוויש! אני לא יודע מה איתכם אבל אני שם על בטוח :)

שמעתי על זה ממש ענק!

אני הולך להיות שם מאה אחוז!!! חבר טוב שלי מופיע שם(טל מנדלוביץ)

Ocean Born

New member
../images/Emo2.gif לא!!!!!!!!!!! ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

פאק! לא!!!!! רשע!!!! :( בעעעע! אוף! אני בטוח לא אוכל להגיע
למרות שאני רוצה להגיע לשם רק לנייטויש
אבל בכל זאת...לא פייר! פאקרז פאקרז פאקרז!

../images/Emo3.gifאוף!

אני כל כך רוצה לבוא... אבל אני טסה ללונדון ב- 25/9... אז... לא. כל כך אופייני.... אני כל הזמן בארץ ובדר"כ יכולה לצאת למקומות, וסוף סוף שיש מופע שהוא מחווה לניטוויש וסימפוני אקס (שאני אוהבת מאד!) אז אני לא בארץ. יופי מרפי.

U A O

New member
דום בב"ש? אם אתה מכוון לאממ

סלביישן או איך שלא קוראים להם(זכרתי את זה שהם מאיפשהו בדרום), הם לא דום ממש. הדבר הכי קרוב שאני מצליח לחשוב עליו שהם מתקרבים אליו (זה סגנון שאני מאוד מאוד לא אוהב) זה טריסטניה, מין מוזיקה גות'ית מלודית כזאת. אתה לא מתצא שם חרא סטייל דיינג ברייד שמנגנים לך הופעה ב-60 BPM ככה שאין ממש הרבה קשר לדום. יש אמנם כמה קטעים "דומיים" פה ושם אבל בגדול המוזיקה זה סטייל טריסטניה,סירניה וחבריהן. ראיתי הופעה שלהם בזמנו, מאוד מאוד מומלץ! להקה לא רעה בכלל.

אה....הבנתי.

תראה, אני חושב שזאת אלטרנטיבה טובה יותר להופעה של דרקיין ואצטק באותו היום בת"א. אני לא מת על דת' שוודי ואת אצטק מעולם לא שמעתי ואין לי ציפיות. סאלביישן פשוט מופיעים עם עוד כמה להקות שעושות רושם טוב והמחיר לכרטיס הוא רק 10 שקלים, אז אני את סדר העדיפויות שלי כבר קבעתי

U A O

New member
לבריאות. בשביל 10 שקל

אין מה להפסיד. גם אני לא אהיה נוכח בדארקיין, אף כי אם הייתי בא הייתי הולך כמובן רק בשביל לראות את הפלא הישראלי הקרוי "אצטק", אחד הדברים הכי טובים שיצאו מפה. אבל לשלם 80 שקל או כמה שזה לא עולה רק בשביל הגימיק הנ"ל... לא תודה.

אצטק, אגב, גפ באר שבעים. כבוד..

וגם אם אנשים הולכים להופעה זה לא אומר שהם ייכנסו. אם אני הייתי הולך זה היה כדי לקנות דיסקים ולשבת בחוץ, וכך היה עושה אחוז נכבד.

U A O

New member
אני יודע שהם ב"שאים.

הייתי מקורב לזה שעשה להם את הקלידים בדיסק ובזמנו (בשלהי 1998) הייתי בין הבודדים שהיה להם את הדמו/פרומו של הדיסק המצויין שלהם. אני חייב לציין שזה הדבר היחידי שהביא כבוד "מטאלי" לחור שניקרא ב"ש. איני רואה שום טעם לנסוע מב"ש לת"א רק בכדי לשבת בחוץ. בזבוז זמן טוטאלי שלא לדבר על כסף.

אז אתה לא מכיר את ב"ש, אם ככה.

צא מההתנשאות הזאת כלפי באר שבע, היא לא מקום נורא ואיום כמו שאתה מתאר. זה שהיא מרוחק מהמרכז לא הופך אותה לחור. תגור בנתיבות, תעבור לבאר שבע אחר כך ואז תדבר איתי על "חורים", סבבה? ועוד קטנה- גם אני נסעתי לת"א להופעות ובסופו של דבר ישבתי בחוץ האם אני רואה זאת כבזבוז כסף? לא. הופעות זה בסך הכל דבק מלכד ותירוץ לפגוש חברים. בסופו של דבר, בשביל זה אנשים נוסעים להופעות, כך שאם אתה לא בפנים מאזין למוזיקה אז אתה בחוץ מדבר עם חברים שלך, ככה זה.

U A O

New member
הדור הצעיר..... עצוב עצוב.

בוא נגדיר את זה ככה, יצא לי לעבור בב"ש פעמים מספר וזה הספיק לי כדי להבין שהיא חור. אמת נתיבות דימונה ושאר החורים זה הרבה יותר חרא, אך ב"ש מקום... חור. יש לך לאן לצאת בערבים? מקומות בילוי? או שמא אתם נאלצים להתנחל בפארקים ציבוריים להפיג את השיעמום. כי לפי הזכור לי, אין לך מה לעשות בב"ש אם אתה לא ערס. יש בלחץ מקום או שניים מכובדים שאפשר לצאת אליו, וחות מזה.... נאדה! וחם שם. אני לא רואה שום טעם ללכת להופעה כדי.... "לא ללכת להופעה" אלא לשבת בחוץ. בזבוז זמן. אבל עד כמה שאני יודע להופעות הולכים לראות את ההופעה. יום אחד נניח תסע לוואקן או משהו כזה? מה? גם בשביל "לשבת בחוץ"? אבל כל עוד אתה נהנה מזה.... לבריאות.

למעלה