אנשים גרר

אנשים גרר

אוקי אני כל כך שונאת את "חברה" שלי! היום אז היה לנו בבית ספר שיעור חופשי והיינו בספריה של הבית ספר. אז חברה שלי מצאה פוסטר של בלינק והתחילה להגיד "אוי מי גאד איזה כוסונים" וכל מיני כאלה. בהפסקה סיפרתי לחברה שלי על זה והיא באה ואומרת לילדה הזאת: "בואי נשיר שיר של בלינק ביחד" אז ה"חברה" שלי אמרה: "לא, אני לא אוהבת את השירים שלהם אני אוהבת רק את איך שהם נראים" היא מודה בזה שהיא כל כך מפגרת ושהיא פוזרית או איך שלא אומרים את זה! והיא כתבה על המדרגות בבית ספר: "182 הכוסונים" אז חברה שלי שואלת אותה "למה כתבת 182? קוראים להם בלינק 182" אז הילדה עונה לה "אין לי כוח לכתוב בלינק אז כתבתי 182" הילדה הזאת היא כל כך מפגרת! אני בטוחה שהיא בכלל לא יודעת איך לכתוב את זה! וזה רק אחת מהדוגמאות של הילדות המפגרות הפוזריות האלה שאוהבות את בלינק רק בגלל שהן חושבות שהם "כוסונים" TaLI

punktx

New member
איזה כיף להיות פוזה!../images/Emo60.gif../images/Emo109.gif

אני שונאת פוזה שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת!!!!!!!!!!! יונדיה הזונה. יש איזה אחת במקיף שלי בכיתה ח´- לא מבינה כלום מהחיים שלה! פוסטמה. מאוהבת בידיד שלי.ראתה אותו מנגן והתלהבה. הוא קוף. הוא שונא אותה. היא מעתיקה דברים שאני עושה!!!. משפטים קצרים זה כיף. ישמור השם!!! איזה מטומטמת. אני אכה אותה בקרוב. בקרוב מאוד. הא הא הא!!! (צחוק זדוני!!) יש לי ולורד טיול מחר, מחרתיים ויום חמישי, אז לא נהיה כאן. אבל אני עוקבת אחרייך, צימינו!!! השמר לך. אחלו לנו טיול נעים~~~~~~~ סהר

PunkBunny

New member
HAIL und

חחחחחחחחחח יונדיה @!@!@!@!@!@!@! הפוסטמה הזאת ראתה שיש לי כמה סיכות על התיק, ביניהן היה 2 שיכות של אנרכיה, ופנטגרם. אז היא מתחילה להגיד לי ולסהר: אתן בכת!! שאלנו אותה: איזה כת?! אז היא אמרה: ה-כת ! חחחחח איזה מוכה! ואז היא התחילה לצייר על התיק שלה איזה אלף פנטגרמים ואנרכיה. איזה מפגרת !!!!! ותמיד כשאני וסהר עוברות לידה במסדרון, היא כזה מביטה בנו בידידותיות ואנחנו תוקעות בה מבטים של רוצחות!!!!! חחחחההההההה יונדיה הפוסטמה..... חחחחחחחחח איזה מוכיות, אני אשליך עלייה סטייקים בשווי 400 ש"ח. ורג´

אוי

הילדה שאני מדברת עליה אז היא מעתיקה כל דבר שאני וחברות שלי עושות! זה כל כך מעצבן!!!! אבל היה פעם אחת שהיא התחילה להמציא חלומות! שזה כל כך מצחיק! היא דלוקה על אחד מהידידים שלי אז היא התחילה להמציא חלום שהיא יושבת איתו על המיטה שלו ויש מלא סקטים על הקירות (הוא סקיטר) ואז היא ראתה אותי ואת חברות שלי וכל מיני כאלה וכולנו שרנו שיר של קרייג איכפיס! (האימההההההההההההההה!|) היא ילדה כל כך מושפלת! וחברות שלי רוצות לאמלל לה את החיים... וזה לאט לאט עובד! שתמות הכלבה! (סורי רן ושירה) TaLi

אממ

אין לי מושג... אבל רואים שהיא ממציאה את כל החלומות המפגרים האלה! איכס מי רוצה לשיר שיר של קרייג דיויד המפגר הזה שאוהב את עצמו ואת יד שמאל שלו.. אממ קיצר אני שונאת את הילדה הזאת!! TaLi

punktx

New member
זה לא השם שלה........|מתושלח|

ככה אנחנו קוראות לה כי היא פוסטמה על התיק של ורד יש סיכה של פאנק והעקומה הזאת קראה את זה YUND אז זה השתרש....

PunkBunny

New member
|מתושלח(2)| חחחחחחחחח ../images/Emo141.gif

אממממ....... את לא רוצה לדעת !!!

PunkBunny

New member
|מתושלח(2)| חחחחחחחחח ../images/Emo141.gif

אממממ....... את לא רוצה לדעת !!!

למעלה