אנשים ברמה אחרת

אנשים ברמה אחרת

אינני רוצה להשמע מתנשא ואני מתנצל אם זה ישמע כך.. גדלתי בנו"ש בחיפה למדתי באוניברסיטת חיפה ויש לי זכרונות ילדות נפלאים משם מזה עשרות בשנים הנני תושב גוש דן. ובכל זאת,בכל פעם,שאני מגיע ולו באקרעי לחיפה אפילו-לרגל איזו הלוויה... אני מרגיש מין הלם-תרבות שכזה אנשים-ברמה אחרת נופים-ברמה אחרת ואין שום פגם בכ"ס,האמינו.. אבל בעיני חיפה היתה ונותרה עיר אינטלקטואלית לשמה אפילו גינוני הרחוב הם אחרים מפה נכון-הדר הכרמל,זה כבר לא זה אבל אחוזה,כרמל,נו"ש,ורמז.. נשארו יופי של מקומות. אולי,בגלל שיש בחיפה גם טכניון וגם אומיברסיטה קמברידג´ ישראלי שכזה.. מרק.

אשור

New member
משום מה הפכה כפר סבא לעיר מקלט

לתושבי חיפה הקריות ונהריה. למה? לא יודע?

magy

New member
מאדאם, לא שואלים ג´נטלמן

היכן הסתובב בלילה........(אימרה של בגין ז"ל) ולא שואלים גולש היכן מקום מגוריו אם לא ציין זאת במפורש..... כולנו שומרים על פרטיות כולנו מי שרוצה להחשף...............סחטיייייייייייין שיתן גם טלפון ותמונה............. מין כלל משונה כזה.......בפורומים..... מישהו החליט על זה מגבוה.......גבוה........ ואני בעד שמירת הכללים........המינימאליים.....האלה...... ישנם פה גם אנשים נשואים ובעלי משפחה..... לא לכל אחד מתאים לספר ............ אגב, מצאתי פה גם אנשים שאינם נשואים ועדיין שומרים על אנונימיות..... זכותם המלאה...........

למעלה