אנשים ביום זה....

BoSco

New member
אנשים ביום זה....

ביום זה עזבתי את המשמר האזרחי.... החלטתי לצאת מהמקום הזה כי אצלנו הפכו אותו לחגיגה..... אז בלב כבד החזרתי את כל הציוד של המדים והתעודה והמסמכים והבולשיט הזה וזהו פיניטו במקום המשמר האזרחי עברתי להתנדב בכוחות כיבוי חילוץ והצלה איילון. מקווה ששם יהיה טוב.... אז זהו נשאר פה בפורום נשמע ממכם ומחברים שלי שנשארו בפנים.... חג שמח

הסבר נמק ופרט מדוע עזבת!

ומסור ד"ש לוהט ובוער לגיא מושנוב מכיבוי אילון.

BoSco

New member
Kיציק.....

אני בטוח שגיא ישמח לקבל את זה! רק היום בצהריים סיימנו את היום הראשון אבל מחר גיא לא יהיה איתנו.... אבל אל תדאג אני ימסור לו...... מה איתך? ספר עלייך איפה אתה מתנדב? אההה עזבתי כי המקום נהיה קייטנה שם אנשים שם עושים שטויות ועושים מה בראש שלהם והמצב נהיה בכי רע..... זה מה שקורה שנותנים לילדה בת 17 וחצי לפקד על מתנדבי משא"ז אז זהו היא עושה שם מה בראש שלה ומבחינתי הפיקוד שלה לא בסדר ואל תגיד לי לפנות למב"ס רמק"מ וכולי (למרות שאנחנו די קרובים לזה) תכי אין לי כוח לזה אין לי ראש להתעסק שם עם אנשים

אני מתנדב משא"ז / מג"ב

באזור ראשון לציון. ודעתי האישית, חבל שאתה עוזב, היית עובר בסיס, אבל לעזוב? בכל מקרה, תמשיך לכבות שרפות, תמשיך לקרוע גגות של מכוניות. ולעולם אל תשכח את הפטיש 5 ק"ג שנמצא בארגז מאחורה (הוא מעולה לשבירת קירות) : )) בהצלחה ידידי.

מתנדב

New member
BoSco, אני ממש מתפלא עליך.....

לעזוב את המשא"ז, בגלל שבחורה בת 17 וחצי מפקדת עליכם?, זה נשמע קצת קטנוני ידידי. אם הנך חושב שהיא לא מנהלת טוב את הבסיס, אתה תמיד יכול לבקש העברה תוך נימוק, למה הנך רוצה לעבור, ואני כן יגיד לך ללכת לרמק"מ, כי הרמק"מ יכול לסייע לך בזה רבות, וזה למעשה תפקידו לדאוג למתנדבים שלו. אני חושב שעשית טעות גדולה שהחזרת את הציוד, שיחה עם הרמק"מ, בנושא היה עוזר לך רבות, ואני חושב שכדאי לחפש דרך איך לשנות את המצב, ולא איך להשתחרר מהמצב. עצתי אליך, שתגש לרמק"מ, בזמנך הפנוי, ותשוחח איתו בנושא, ותבקש ממנו גם העברת בסיס. מחכה לתשובה.

שלום30

New member
גם בצבא המפקדת בת 18 ומחצה

ויש חיילים בגילאים הרבה יותר גדולים, לומדים לקבל את זה ולצפות לעתיד טוב יותר. תמיד המפקדת יכולה להתחלף ואתה יכול להתמנות במקומה... שווה לחכות ולשמור על פרופיל נמוך בעת הצורך. בכל אופן איחולי לך באשר תפנה. בו לבקר ולספר חוויות. או שתשאר וזהו. חג שמח

שלום30 קח בחשבון

שאם אתה עובר נגיד לרמק"מ- זה ניצול סמכות- זאת אומרת שאתה מתדב אצל מפקדת אחת -אתה צריך לדבר איתה קודם כל לא לעבור הלאה לרמק"מ. מה אתה אומר? אם אני יחזיר לך תשובה עוד יומיים אני פשוט עובד לילות-רק לידיע רועי

BoSco

New member
תשובה לכולכם:

זה לא הקטע של הגיל גם אם היא הייתה בת 207 זה לא בסדר מה שהיא עושה היא מתנהגת מאעפן והרמק"מ חחחחחחחח הצחקת אותי היא והרמק"מ הם כמו קנה וקליע נדבקים ומלקקים אחד לשני חוץ מזה על הרמק"מ שלנו היו הרבה ביקורות גם פומביות ואני פשוט לא רוצה להזכיר את שמו כדי לא לפגוע בשמו אבל הוא לא ה-בן אדם לדבר איתו במקרה כזה ואני לא חושב על מישהו אחר לגבי הנושא השני העברה לא באה בחשבון הבסיס הכי קרוב אלי זה או תל אביב או ירושליים ואני לא הולך לנסוע חצי שעה לכל כיוון פשוט ייתרום לביטחון המדינה כמה שיותר בדרך אחרת אז זהו נעזוב את המשא"ז גם ככה אין לנו פה ארועים וגם השוטרים לא נותנים לנו אופציה לעשות כלום אז עברתי לכיבוי היום היה היום השני בקורס ומחר יום אחרון שממש הולך להיות קריעת תחת.... אבל מה שטויות אני עדיין ישאר בפורום אני לא הולך לעזוב אותו... ואיציק לגבי ה-5 קילו.... כן אני יוד ע שזה טוב להרוס קירות... רוצה לפרק מכוניות? ככה מסור גלגל או המלחציים האלה זה נשמע נחמד אבל מה אני צריך להרוס קירות?????? הכי סבבה זה שריפות בדירה.... אז יאללה אולי נתראה בעתיד ונשמור על קשר על דפי הפורום wish me luck.......

מתנדב

New member
בוסקו.....

אם אתה חושב שהרמק"מ לא יכול לסייע לך, תוכל לגשת, לקצין משא"ז מחוזי ולשוחח איתו, לא קיים דבר כזה במשא"ז, שאי אפשר לפתור פתרונות. וחבל שהחלטת לעזוב את המשא"ז, בכל מקרה אני מאחל לך הצלחה.

BoSco

New member
עזוב אותך......

אין לי כוח לכל הסחבת והדיבורים האלה תבין אני נער יש לי חיים לימודים ועוד..... נראה אולי נחזור אחרי צבא.... תודה רק היום סיימנו את הקורס ובקרוב מתחילים משמרות.... נתראה בפורום....

Elicoz17

New member
יש לך 4 חודשים להתחרט, אז תתחרט

לפני שיגרעו אותך, חבל שאתה עוזב..

BoSco

New member
או וואלה? יש 4 חודשים עד שגורעים???

לא ידעתי את זה.... מעניין. אין לי מה להתחרט כי זה נמאס כבר שם

למעלה