אנשים - בומבמלה! :)

booly16

New member
אנשים - בומבמלה! :)

יאללה אני עכשיו בדרך למיטה, מעכשיו עד מוצ"ש אני כנראה לא פה, מקווה לראות אותכם בצא'י שופ של עמית (נכון!? ) בשעה 17:00 ביום רביעי! :) וכל מי שיהיה שם מחר... תפגשו אותנו, אנחנו נהיה 2 שחורים אחד עם ראסטות 2 אנשים שנראים אותו דבר... ועוד 2 לבנים אחד גבוה ומפחיד העונה לשם "בן"... :) ליל"ט לכולם, חג מצות שמח ומאושר ותהנו מהחופש הזה!!!!!! :) סלמאת וליל"ט! :) נ.ב ---> זה\זאת הדיג' הבא.. כשנחזור מהבום נמשיך לעבוד על העץ :) תחשבו על שמות! :)

תתתמר

New member
גמני יכולה.......?

גמני יכולה לבוא למפגש??? יום טוב אנשושים וחג שמייח!!!!!!

double M

New member
אני יוצא עכשיו בערך...

ומה זה הצ'אישופ של עמית? טוב אני שם, עם כרטיסים למופע....

טוב אז ככה....

כמובן שמחר אני נוסעת לשם בערך ב-12-1... החברות שלי כבר שם והבחור שלי יהיה שם ביום חמישי... אז כמה שאלות... מה זה הצאישופ של עמית? איך אני אדע איפה הוא? מי בא בכלל למפגש? איך נזהה אחד תשני?! אתם לא חושבים שזה יהיה הכי "מצחיק" סלש דפוק בארץ שנגיד אחד לשני "היי אני הדר...מואשמת.." טוב אבל איך שא לכם תהיו בריאים חג שמח כפרעות עליכםםם האלללהה בומבמלה 2004 מחרררררר

טוב חברה יש גבול...

צ'אי שופ של עמית, צ'אי שופ של עמית.. אמרתי פאנן עד עכשיו כי הפסטיבל היה רחוק, אבל זה מחר, אז שמישהו פאקינג יסביר כבר מזה הצ'אי שופ של עמית, איך הוא נראה, מקום וכו' שלא יהיו תקלות...

חחחחח זה מה שכבר שבוע אני אומרת

פה אומרים שנבין שנגיע לשם... wtf?!? חחחחח אני בטוח ישכח או לא ימצא אפחד

N E Z E K

New member
איזה באסההה... אני בסוף לא באה..

אם אני אבוא אז זה יהיה שישי שבת... אנשים בוא נעשה עוד מפגש יום שבת... מה אתם אומרים??

למעלה