אנשים בדרכינו......

maof

New member
אנשים בדרכינו......

הייתה לי ידידה שמאוד הערכתי אותה וניסיתי בכל יכולתי לעזור לפי היכולות שלי. תמיד אמרתי לה אם את צריכה עזרה תתקשרי ..... אני לא מבטיח שאני יהיה זמין תמיד אבל אני אעשה את המקסימום. יום אחד לאחר שיחה בינינו היא אמרה לי ....... חברים הם רק למטרת בילויים ואין דבר כזה חברים אמתיים..... היא אמרה לי שהיא רוצה להתרחק .... כיבדתי את החלטתה ואמרתי לה ...."רצונו של אדם כבודו" כפי הנראה היא לא הבינה את דברי ואת כוונתי. אני לא הייתי מוכן לוותר על החברות שלנו..... אני כן רציתי להיות לה לידיד, לחבר, לעזרה, לתמיכה. עוד ניסיתי להתקשר ....מפעם.... לפעם .... לאט ...לאט ..הבנתי שצריך לשחרר...צריך לעזוב.... לא מחזיקים אדם קרוב לרגש אם אותו אדם לא מעוניין... סביר להניח שאני יפגוש בה ....ואולי גם נשוחח קצת ואני גם ישאל לשלומה ...... אבל עכשיו הבנתי חברה יקרה פרדה היא לשניים מעוף

תשמע

לפעמים אתה נוגע מכיר את הסרט הייתי בו... וכשלמדתי את המסקנה שלך הישתחררתי

ורק תרשה לי...

לא תבין לעולם למה הוצאתי אותך מחיי מלא במילותייך וריק משתיקותיי אתה אומר היה מושלם וככה סתם ואיך זה שאת לא בוכה אני הולכת ממך אני הולכת ממך בסוף ימים ארוכים בא הלילה כמו שהיינו אחד אז עכשיו זה בנפרד על המיטה מביטה זה לא אתה בא הלילה כמו שהיינו אחד אז עכשיו זה בנפרד על המיטה מביטה בעיני נובמבר של מירי מסיקה קח את זה בזכר או בנקבה

maof

New member
מרשה ../images/Emo13.gif

ואפילו תולה על המקרר.... שכבר לא נישאר עליו הרבה מקום
מעוף

maof

New member
יו../images/Emo2.gif אם רק הייתה מציע לפני יומים..

רק למה שחור
מעוף

R a c h e li

New member
זה לא אני.....

יש לי עוד תמונות לתלות על הקיר מדפים לתקוע בקיר קניות לערב חג ונשיקה

maof

New member
טוףףףףףףףףף זה לא חוכמה ../images/Emo13.gif

הכל תלוי בשטח הקיר
מעוף

maof

New member
אילן מרוב מדבקות על המקרר......

עבורך שלא תיהיה לבד....... מעוף

ג ל י ן

New member
מעוף כמה בעיות קיומיות יש לך

כל יום משהו חדש מציק לך , וכל דבר חוקר לעומק . כמו שאומרים דחילק עזוב שטויות חייה את היום , למה לחשוב הרבה , אם הידידה שלך תעריך את מה שאתה עשית למענה ותהיה חסר בחייה , היא יודעת למצוא אותך ואם לא אז הפסד שלה. אני למדתי שבחיים מי שלוקח ממני אנרגיות , שמשגע אותי רק עם צרותיו וכשטוב לו לא שומעת ממנו..... (בטוח מכירים כאלה) אחרי זה הוא רק יכול לחפש אותי , אני לא אהיה שם בשבילו. כנראה גם הידידה שלך היתה זקוקה לך באותו הרגע ואחר כך פוף נעלמה ומתרצת תירוצים. שכח ממנה , לפעמים אנשים לא מבינים שהם רוצים לתת יותר ממה שהאדם שממול מבקש ורוצה.

maof

New member
גלין אני פשוט אדם סקרן ../images/Emo13.gif

שאוהב ורוצה לדעת הכל על החיים כי נאמר.... איזהו חכם הלומד מכל אדם שנאמר מכל מלמדי השכלתי (מסכת אבות) הבעיות הקיומיות שלי הם כמו של כל אחד במדינה, ובו אני מיתמקד כי זה צורך קיומי בסיסי, מעבר לזה "הלונה פארק" של החיים שיש אנשים שמכורים לו, כבר הרבה מאחורי והיום אחרי שקיבלתי תואר בפקולטה למדעי החיים, אני יכול לומר לעצמי וואלה למדתי עוד משהו בחיי....והייתי תלמיד מצטיין. מעוף

maof

New member
בו = בה............/images/Emo13.gif

ראבקקקקקקקקקקקקקקקקקק למה אני לא מקשיב
להצעות מחברים. מעוף

maof

New member
חתול.....הייתי קצת נזהר ../images/Emo13.gif

כי אלף חכמים לא יצליחו להוציא את האבן מהבאר שטיפש זרק
מעוף - שנזהר מאנשים טפשים כי הם עסוקים בלהשליך גושים.

למעלה