אנשים בבקשה!

MUFFIN MAN

New member
אנשים בבקשה!

היתי רוצה "מתכונים" הקשורים לוודקה...הבנתי שלערבב לימון או מיץ תפוזים זה טוב -זמעתי על אנשים שמערבבים קולה... אבל אני לא יודע כמויות מדויקות.... הייתי שמח לעצות ואלי טיפים עם טיםה טאץ´ אישי ממכם! תודה רבה!

pXL

New member
...

מה זה מתכונים MUFFIN? אם אתה מתכוון לקוקטיילים על בסיס וודקה אז נראה שאתה מתכוון ל-screw driver או לגרייהאונד הקלאסיים: 2 וודקה תפוזים/אשכוליות (בהתאמה) עד הסוף. הייבול+קרח לא שמעתי על מישהו שמערבב קולה עם וודקה... אם יש אז בוודאי קוראים לזה חיריוני שטן בהייבול. אם התכוונת למתכוני וודקה מתובלת כבדרך ייצור והכנה (זיקוק), אזי אין בידי להושיע בתחום, אולם התשובה תהיה בוודאי מעניינת
בהצלחה

Boogieman

New member
וודקה מתובלת

אני לא בטוח לגבי דרך ההכנה של החברות הגדולות כמו אבסולוט למשל,אבל הכנת וודקה מתובלת בשיטה המסורתית נעשית כך: משרים את המרכיב המתבל באלכוהול דגנים 70% למספר חודשים ואחר כך מדללים את זה ל 40% כדי ליצור וודקה. יש וודקות מתובלות בפלפל,דובדבנים,פירות יער,עשבים שונים והרבה דברים אחרים. מומלץ לנסות את זוברובקה הפולנית ואת נאסטויקה פרצובקה הרוסית [חשוב שתהיה תוצרת מוסקווה].

MUFFIN MAN

New member
מה זה -

תשמע - אני ממש לא מבין בקטע הזה... אם היית יכול בבקשה רק לדבר איתי בעברית... מה זה 2 וודקה תפוזים\אשכוליות בהתאמה עד הסוף? מה זה SCREW DRIVER?

pXL

New member
אני אטיף לך מוסר עכשיו

אז תתכופף ותתחמק. אבל ראשית אתן לך את ההסבר הטכני אותו רצית. Screw Driver זה מברג איתו משתמשים על מנת לבחוש את הקוקטייל (יש לזה ערך מוסף גבוה) 2 וודקה זה שם הלייבל, כלומר היצרן, בעברית זה נקרא גם "טו-סטופקיה "(הרוסים האלה...אשמדאי) וזה עולה כ- 20 ש"ח בכל סופרמרקט. מה שאתה עושה זה מוזג כמות של כ- 30 מיליליטר (רבע כוס מטבח רגילה) של וודקה לתוך כוס גבוהה עם קרח וממלא את שאר הכוס במיץ תפוזים או אשכוליות. אישית אני מעדיף את התפוזים ולא ממליץ על ספרינג או תפוזינה. וכעת לחלק המעניין - [בייאוש טוטאלי] מה באמת חשבת לעשות עם זה?..... כשהייתי בגילך הייתה לנו שיטה מוצלחת יותר לדפוק את הראש, פשוט היינו מסתובבים במקום הרבה, או שהיינו מחביאים לאבא את הסיגריות ולא מגלים לו יותר מדי זמן.

MUFFIN MAN

New member
איך ת´יודע בן כמה אני?

טוב לא משנה... נראה לי כאילו הייתה לך אחלה ילדות...וממש לא הייתם משועממים? יש לי שאלה - אני חייב את ה-"2 וודקה"? אני לא יכול לשים משהו אחר? תודה!!!

Boogieman

New member
מותר גם להטיף מוסר?

לא לא ולא לשתות וודקה ב 20 שקל,אלא אם כן אתה אוהב להיות בהנגאובר. קוקטיילים על בסיס וודקה זה גועל נפש,לדעתי,אם אתה לא אוהב טעם של וודקה אז תשתה משהו אחר או שתשתה בשיטה הרוסית,להוריד את הכוסית בשלוק אחד וישר אחרי זה לאכול משהו טעים [זאת לדעתי הדרך היחידה לשתות וודקה] בשביל לדפוק את הראש אפשר גם להשתמש בטיפקס. בכל הקוקטיילים הנ"ל אפשר להחליף את הוודקה בג´ין וזה יוצא יותר טעים. תעשו חיים.

MUFFIN MAN

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif אתם ממש נחמדים!

אולי אתם יכולים לתת לי רעיון למשקה אחר שהוא לא וודקה ועלה בערך אותו דבר... (עד 30 שקל...) ד"א איזה מוכר זיבל לי בשכל כשקניתי וודקה ב22 שקל -שזה מחיטה ושזה טוב... אבל מן הסתם הוא סתם קשקש? אני צריך משהו שטעים יותר מוודקה ועולה אותו דבר... בבקשה!

וודקה אפרסק של קיגלביץ

זה לא ממש וודקה ולא ממש בטעם אפרסק יש גם משמש אבל את הלימון על תנסה הוא גרוע לחלוטין תוסיף קוביות קרח ותהנה אבל לא לעיתים קרובות מידי :)

Rakoon

New member
אני ממליץ:

או וודקה מלון של קגלביץ´ שעולה 25-30 ש"ח לבקבוק, תשתה את זה קפוא. זו ממש וודקה טובה. עוד וודקה ישראלית ממש טובה שאני יכול להמליץ לך זה וודקה חדשה שיצאה לא מזמן- סטולצ´נייה קריסטל (כן כן אותה חברה של וודקה לסוסים ב-15 שקל הוציאה אחלה וודקה!) בבקבוק קטן שחור ומרובע- תענוג! הולך יופי עם חריימה! (הידד לכור ההיתוך)

למעלה