אנשים...בא לי למות!!!

אנשים...בא לי למות!!!

היום הייתי אצל הוטרינר עם הכלב המקסים שלי. התברר שיש לו טפילים בדם שגרמו לו לאנמיה קשה. על פי דבריו יש לו שליש מכמות הדם שאמורה להיות לו. בקיצור, המצב קשה. התחלנו טיפול מסיבי, אבל לא בטוח שזה יציל אותו. המצב ממש חמור. אני לא יודעת מה יהיה אם אני מאבדת את הכלב הזה.
תחזיקו לו אצבעות.

דפנה מי

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif

תחזיקי מעמד. איבדתי רידג'בק בן 11 מסרטן (הרדמנו אותו כי אמרו שהוא סבל, למורת רוחי). נורא עצוב.

s2dent

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

זה קרה גם לי עם הכלבה הקודמת שלי. עד היום כואב לי הלב. מצטרפת לדפנה מי - תחזיקו מעמד !

אין פה אף אחד עם בשורות טובות?

כל מי שכתב לי איבד את הכלב שלו בגלל אותה תופעה. מה זה אומר? להתכוננן לגרוע מכל? אני לא יכולה לחשוב על זה אפילו. בא לי למות.

בוודאי ששמתי לב!!!

אם תכנסי לארכיון תראי שרשור על התספורת מורטטת העצבים שעשיתי לכלב בגלל הקרציות שהיו לו. קניתי תכשירים, קולרים, דבר לא עזר עד שסיפרתי אותו. אז כן. בוודאי ששמתי לב, מה נראה לך שהכלב פה בכדיי לקשט לי את הסלון? נו באמת!!!

lilithmm

New member
הכלב בהחלט פה בשביל לקשט את הסלון

במיוחד הכלב שלי, מקשט לי את הסלון, כמעט כמו פוחלץ של נמר לבן. ספרי איך שמת קולר ולא עזר??? אולי יש לך קן קרציות באזור.

מסתבר שיש....

כשהוא היה יוצא איתי, הוא היה חוזר נקי לגמריי. שהוא היה יוצא לבד, ועושה את צרכיו מסביב לבלוק הוא היה חוזר מלא. פעם הורדתי ממנו יותר מ50. לא ידעתי מה לעשות ואז סיפרתי אותו.

oldenburg

New member
לאגם הברבורים

אל תבכי ותיהיה חזקה.
אני בטוחה שהכלב שלך הוא כלב חזק והוא יעבור את זה, אל תחשבי על משהו רע.
תחשבי על דברים טובים :)

Snooopy Girl

New member
מחזיקה אצבעות....../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

שיהיה רק טוב, שיעבור את הטיפולים בשלום.

הי../images/Emo7.gif כואב

הכלב שלי הקודם היה חולה מאוד בכלבלבת שזה זוועתי, הלוואי שכלבך יבריא מאחלת לך ולכלבך בריאות אושר ושימחה!!!

lilithmm

New member
ראיתי כבר המון כלבים במצב בכי רע

מקדחת קרציות, בד"כ היו אלה כלבים שנמצאו על סף גסיסה בתחנת דלק. כולם שרדו!

be_roo

New member
כלבה נוספת ששרדה קדחת קרציות

למרות גילה המתקדם (12
) והגילוי המאוחר.

lilithmm

New member
אפשר לפתוח שרשור תחרות../images/Emo70.gif

מי הוריד הכי הרבה קרציות מכלב אי פעם? (אני לפני שבוע כ100 קרציות מ-2 גורים פצפונים

be_roo

New member
אוי לא. לא אכפת לי למעוך פרעושים

עם הידיים, אין לי בעיה לנקות שתן, צואה, קיא וכל מיני נוזלי גוף וחלקים ביולוגיים אחרים, אבל אין דבר שיותר מגעיל אותי מקרציות. החומות עוד סבירות, אבל האפורות המתנפחות פשוט דוחות אותי, ואני לא אדם שנגעל בקלות.

lilithmm

New member
בהחלט דוחה!

אבל מה לעשות? מדובר בגורים מאוד קטנים, בני 6 שבועות. הברירה היתה לתת להם למות עם הקרציות, או להוציא אותן!

be_roo

New member
אכן, לפעמים אין ברירה

זכור לי כלב שהגיע עם כפרים שלמים של קרציות בכפות הרגלים. לא הבנתי איך הוא בכלל הצליח ללכת עם החווה הזו בין האצבעות. הן רוססו בפרונטליין והוצאו אחת אחת (היו כמה עשרות בסך הכל, גם באוזניים). איכס.

למעלה