אנשים... אתם פשוט =\\\\

Britney Boy

New member
אנשים... אתם פשוט =\\\\

פשוט מאכזבים אותיייייי מהההה כבר 3 ימים שהלב שלי נשבר לא במצעדד!!! למה אתם לא מצביעים?!!?!?! מה הבעיה פשוט להיכנס מכמה מיילים ולהצביע?! זה פשוט מבייש, וצר לי להגיד לכם חברים יקרים אבל אתם ממש אכזבה! שאין קליפ לבנות אתם רק בוכים ומבקשים ויאללה ובלה בלה בלה ושיש קליפ אתם לא נותנים את הבסט שלכם?!?!?! אתם רוצים שהדיימנד'Z יזכו בקדם לא? אבל אתם לא עושים דבר פשוטטטטט כמו להצביע לקליפ אז בקדם אירוויזיון הן יזכו?! אנשים אתם המעריצים שלהן, אתם הכוח מאחוריהן, מה שאמור לדחוף קדימה! ובשביל שניהיה נאמבר 1- אתם צריכים לגרום לזה לקרות! אני לא מבקש מכם לבזבז אלפי שקלים בSMSים, יש דרך פשוטה והיא בחינם! להצביע דרך האתר... וגם אם אפשר בSMSים למי שזה פחות בעייתי מבחינת תשלום! חייבים להדביק את הדיימנד'Z על הטופ של הטופ! מקום 1 כל יום צריךך לא מקום 7 פעם ב... קדימה אני והבנות סומכים עליכם שתצביעו כמה שיותר! ואפילו תבקשו מאנשים,מכרים, חברי פורום שאתם כותבים בו וכו' להצביע! מקווה שנראה תוצאות ממחררררר ושהדיימנדZ יכבשו את כל המדינה מחדש!!! לוב יו אולללל שמול :)

../images/Emo45.gifבדיוק.

אבל אתה קצת מכליל שאתה אומר את כולם ואתה יודע שאני מצביעה 60 פעם ביום:/

שייקה 16

New member
אתה יודע מה שמוליק??

יש לי אולי איזה 30 הצבעות שאני יכול להצביע במבוקשים, פתחתי הכל לזמר אלון ז'אן, חחחח... בגלל שאין לו כרגע שיר במצעד, אני עוד היום יקדיש זמן ויישלח את כל ההצבעות שלי לדיימונדZ.

למעלה