אנשים אתם פה?
R raistlin23 New member 27/6/02 #7 כן כן שמעתי שאת כועסת!!!! גרררררררר וכולה מה שהתכוונתי זה שאני אזמין אותך לסיגריה לבד !!!! אנשים פשוט לא מבינים אותי!!!!
כן כן שמעתי שאת כועסת!!!! גרררררררר וכולה מה שהתכוונתי זה שאני אזמין אותך לסיגריה לבד !!!! אנשים פשוט לא מבינים אותי!!!!
ע ענתי_המתוקה New member 27/6/02 #8 תחליט........להזמין את מי???../images/Emo13.gif איזה שו22 השייקה הזה........... LOVE ענת.
R raistlin23 New member 27/6/02 #9 את שתיכן.... כל אחת בנפרד !!! שאני אם יותר ממישהי אחת אני מתחיל להתבלבל
R raistlin23 New member 27/6/02 #11 tali tal אמרה ש..... את נכנעת מהר היא מוסרת לשתיכן המון המון נשיקות וחיבוקים!
T tankgril New member 27/6/02 #19 תגיד לה ש.... שאני גם אוהבת אותה המון ובחזרה המון נשיקות וחיבוקים. ושאין לי כוח היום למאבקי כוח.
T tankgril New member 27/6/02 #22 אם אני ידבר איתך או לא.... כולה אמרת שאתה מזמין אותנו לסיגריה בנפרד
T tankgril New member 27/6/02 #13 חוצמזה ש...... אני ואתה כבר עישנו את הסיגריה שלנו ואתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוונת באיזה אירוע ולמה.
חוצמזה ש...... אני ואתה כבר עישנו את הסיגריה שלנו ואתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוונת באיזה אירוע ולמה.
ע ענתי_המתוקה New member 27/6/02 #12 תירוצים..... אם תהיה רק איתי בנפרד זה כאילו שתהיה עם עוד 20 בחורות...כי לא רק שתתבלבל,אלא תגיע למצבים שלא תדע מה להגיד יותר..... LOVE ענת.
תירוצים..... אם תהיה רק איתי בנפרד זה כאילו שתהיה עם עוד 20 בחורות...כי לא רק שתתבלבל,אלא תגיע למצבים שלא תדע מה להגיד יותר..... LOVE ענת.
R raistlin23 New member 27/6/02 #14 אם עוד 20 בחורות?????? אז אין לנו סיכוי אני לא מסוגל יותר להשתלט על יותר מאחת......