אנשים אתם בסרט!

אנשים אתם בסרט!

מה הקטע!!!!!!???????תפרגנו קצת רוק עצמאות אולי קצת נוטה בזמן האחרון לארח גם קצת היפ הופ ישראלי...מה רע???"איך אוהבים את סאב"??אוהבים ..אם קמו לרקוד אז יש סיבה ווואללה הוא אחלה ראפר לדעתי..יחסית לסצינה של ההיפ הופ בארץ למה לא?..יאללה שלכם קשה לכם לפרגן קצת מה אתם אטומים??אז לא הכל היה רוק תראו אותכם מתבאסים משטויות ומה אתם מדברים על שובניזם ומילים לא קשורות ולא יודעת מה עוד????שמתם לב פעם כמה מילים דפוקות יש בשירי רוק ישראלי???תיהיו רציניים...שאומרים לכם שאתם דור מזוין מול העיניים ואתם צועקים מהתלהבות כאילו לא יודעת מה אביב גפן אמר אז שסאבלימינל שר שהבנות נותנות אז אתם משחקים אותה נפגעים?????!!!!!!!! הכל בולשיט....... יאללה ביי

הקטע שרוק עצמאות נוטה להיפ הופ

ממש עצוב,אם הם רוצים היפ הופ עצמאות שיארגנו להם. אבל בסאבלימסאק הדג נחש ועוד דפוקים אחרים נפגשתי עם אנשים ונחתי:). הם קמו לרקוד בגלל שכולן היו פרחות שצועקות את המילים השובניסטיות של סאק. אביב גפן לא מתכוון לדור מזדיין הוא מתכוון לדור מזוין. ואני מקווה שזה ישתפר שנה הבאה אם לא אז תגידו ביי לרוק עצמאות ושלום למזרחים עצמאות מיטב אומני ישראל בזמר המזרחי

איזה שטויות.............

בוא אני אגיד לך משהו אני הייתי מאלה שצעקו את המילים של סאב! ועל הזין שלי כולם...אני יודעת שאני לא פרחה-כל כך רחוקה מזה... הכל עניין של טעם..מתי כולם יבינו את זה?????!!!1אהבת אהבת לא אהבת לא אהבת...אתה לא ערס כי אתה שומע מזרחית ואתה לא פריק כי אתה שומע רוק כבד אז דיי עם השטויות אני לא יכולה לשמוע את זה יותר דיי עם ההכללות הטיפשיות האלה..!!!!או כמו שאמרו לפני עצמאות שיהיה מסריח כי בטח יהיו מלא ערסים ופרחות כי סאב מופיע...נו באמת..יש שלט בחוץ:"הכניסה לפרחות וערסים אסורה"?????????????????????פאקינג לא! אז תפסיקו לשפוט אנשים לפי מה שהם שומעים ..תשמעו את מה שאתם אוהבים ודיי עם השטויות..העיקר להגיד משהו.......

אני איתך!!!!

אני איתך!!!!...אין לך מושג כמה את/ה (אני ידבר בלשון זכר אם את נקבה...מצטערת..) צודק!!! אני איתך בכל מילה וכבר התווכחתי על זה קודם עם אנשים אז מה עם אין תוכן למילים?..סוווו וואט?...העיקר שיש על מה לזוז..אנשים אוהיבם את זה..סבבה..מה אתם מתעצבנין? לא הכל צריך להיות רגיל ובשגרה עזבו אותכם משטויות ותפסיקו לחפש דברים רעים בכל דבר!!

למעלה