אנשים, אנשים

Yoni16

New member
אנשים, אנשים

נקודה למחשבה... אני לא היפי, פציפיסט או משהו בסגנון, וגם לא רוצה שתחשבו שאני כזה, אבל שמתם לב שכל פעם שיש דיון על להקות\סגנון מוזיקה, אנשים ישר מתחילים לקלל או לקרוא כינויי גנאי גזעניים? אז אני שואל אתכם: אי אפשר לנהל דיון שוטף בלי קללות או קריאות גנאי כאלה או אחרות? אחרי הכל, קללות לא יהפכו אתכם ל``כלים`` או ל``גברים`` וזה סתם הורס את הסיכוי לדיון מעניין ומעמיק. תחשבו על זה יום טוב

Yoni16

New member
לאו דווקא

אין לזה קשר כל כך לA DUCK הוא התנצל וקיבלתי את התנצלותו אם תעבור על כל ההודעות בדף הזה לדוגמא, תגלה שכ50 אחוז מהן מכילות קללות ודברים כאלה. ואני בטוח שאני לא היחידי שזה מפריע לו.

a_duck

New member
זה לא אני התנצלתי!!!!! זה מתחזה!!!!

והקללות לא עושות אותי גבר או משהו...פשוט עוזר להתבטא כי לפעמים יש אנשים ממש הומואים שאין מילים... וכשמישהו קורא לי ``פריק`` בן 15 זה מעליב כמו ``הומו``...

Yoni16

New member
שוב....

שוב פעם אתה עושה את זה! מה, הומו זה קללה תגיד לי? תיקח רגע ותחשוב מה אתה אומר! עכשיו, אם מישהו קורא לך פריק בן 15, אז הוא עושה מעצמו צחוק. מי שמשתמש בכלל במונח ``פריק``, עושה מעצמו צחוק, כי הוא מקשר בין מוזריות לבין אדם רגיל לחלוטין שהחליט בין היתר לשמוע גם מוזיקה זו או אחרת(אני יודע שאתה כזה). אם מישהו אומר לך כזה דבר, הדבר הכי טוב זה להתעלם, או לפחות לא לקרוא לו הומו או קריאות גזעניות אחרות. אם היית הומוסקסואל למשל, והיו משתמשים בהגדרה המינית שלך כקללה או קריאת גנאי, מה היית חושב אז?? תחשוב פעמיים לפני שאתה אומר דברים לא קשורים יאללה ביי

a_duck

New member
אם הייתי הומו הייתי מתאבד...

מי רוצה שאנשים יקללו אותו ויביאו לו מכות? וחוץ מזה אם כולם היו הומואים אז אנשים לא היו יכולים להתרבות וכולם היו מתים...ולפני 200 שנה לא היה בנק זרע...זה אומר שהומואים לא צריכים לחיות...או שצריך לשים אותם בנפרד...למשל כמו שאנשים עם שתי ראשים לא מסתובבים בחוץ ככה הומואים לא צריכים להסתובב...ותחשוב מה יקרה אם הומו יחליט לאנוס מישהו רגיל...מילא מישהו מהמין ההפוך אונס אותך...אבל הומו? ואני מכיר אחד שהומו הציע לו להזדיין תמורת 3000 שקל וטיול באילת...למשל למה בן אדם רגיל צריך לחשוב על דברים כאלה רק בגלל שיש איזה אחד עשיר שיש לו נטיות מיניות?

Yoni16

New member
URRRRRG...

הומוסקסואלים הם אנשים כמוני וכמוך. אין להם שום פאק גנטי, פשוט יש להם העדפה מינית משלהם. בדיוק כמו שאדם יכול לבוא ולאנוס מישהי, ככה גם הומוסקסואל יכול לאנוס מישהו. ככה זה בעולם. מבחינה חיצונית הם לא שונים ממני או ממך או מכל אחד אחר. תחשוב לפני שאתה כותב כאלה שטויות טוב? אתה ממש מעצבן אותי, אתה וצרות המוחין שלך לילה טוב

וזה התחיל ברגע שהוא הגיע

ואני יודע את זה כי אני כאן מהיום הראשון של הפורום וכל מי שמקל כאן הגיע אחרי מר ברווזון

POET-

New member
תיזהר יצלבו אותך!

גם אני העלתי את הנקודה הזאת לדיון שניה אחרי זה כולם רצו להעלות אותי על המוקד. אני מסכימה עם כל מילה שאמרת

wiz

New member
רק אחרי איזה שנה

שאני כותב בפורומים האלה אני קולט שהשם משפחה שלך הוא... פורטנוי ! יש במקרה קשר בינך ובין... טוב, אתה יודע...

Yoni16

New member
לא חושב

ממממ אני לא חושב שיש קשר קרוב אבל מצד שניף אין יותר מידי פורטנוי בעולם אז אולי אני קרוב-רחוק שלו מי יודע

למעלה