אנשים אנשים...

bike2002

New member
אנשים אנשים...../images/Emo124.gif

תגידו יש כזה חוק שאסור לנסוע מ12 בלילה עד 5 בבוקר??? נ.ב מחר נגמר לי המלווה סוף סוף

Daemonlior

New member
לא..

החוק רק בתכנון, כחלק מהתוכנית לרישיון מדורג לצעירים..

NewUser4

New member
גם לא בתכנון.

היחידים שמתכננים את העניין "רשיון מדורג" כרגע זה עמותת "אור ירוק". אני לא צופה בקרוב שינויים כאלה דרסטיים בתהליך הוצאת הרשיון.

Daemonlior

New member
אהמ..

אם עמותת "אור ירוק" מתכננים, אז זה כן בתכנון.. העובדה שהחוק עוד לא הוצעה בכנסת לא אומרת כלום.. אני רק אמרתי שזה בתכנון..

NewUser4

New member
אפשר להסתכל על זה ככה.

ואם אני מתכנן להעלות את גיל הוצאת הרשיון ל57, זה גם נקרא שזה בתכנון? "אור ירוק" יכולים לתכנן מה שהם רוצים וכמה שהם רוצים, אם התכנונים שלהם (בנושא הזה בלבד) יגיעו לכדי חקיקה? אני בספק גדול. אני רק אומר שאני לא רואה בקרוב שום שינוי קיצוני בשיטת הלימוד וקבלת הרשיון.

Daemonlior

New member
שינוי? שוב אני אומר..

לא אמרתי שאני רואה שום שינוי.. בכל אופן, עם כל הכבוד לזה שאתה אחלה טסטר, ההבדל ביניך לבין אור ירוק הוא עצום.. אור ירוק מזמן כבר לא "סתם אירגון", והם הספיקו להעביר בכנסת לא מעט חוקים יחסית לארגון ללא מטרות רווח שממומן מצדקה.. שוב אני אומר, אני לא טוען שיהיו שינויים בזמן הקרוב (וגם לא בזמן הרחוק), אני רק אומר שהשינוי שהוא הציג נמצא בתכנון של אור ירוק לגבי הרישיון המדורג.. ובזה תם עוד ויכוח מיותר.

זה משהו חדש....

אם אני לא טועה זה חוק שעבר ובוטל ממזמן. החוק הוכיח כי אינו מועיל, משום שהנהגים פשוט חיכו עד אחרי השעה 5, ואז חזרו מהמועדונים\חברים\מה שלא יהיה, עייפים עוד יותר.

למעלה