אנשים אנשים אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנשים אנשים אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

במשך 3 שבועות שיגעתי אותכם בקשר למעיין... וחלקכם בכלל לא מכיר אותה!!... אז....... סורי!! אבל עוד יומיים היא חוזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר לא יכולה לחכות!!.... ואתם יודעים מה זה עוד אומר??. שעוד יומיים אני ירד לכם מהגב!!!!! חחחחחחחחחחחחח.. :):):)

חחחחח

משוגעת! אבל אם היא תחזור, זה אומר שיהיה עוד מישהו ששונא את המלאך הקטן(ג´סטין...)

lolly1

New member
מצד אחד:

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מצד שני: שתיים ישנאו אותו?! מאז המשקפיים אני התחלתי לאהוב אותו מאוד.....

יש כבר 4 אנשים ששונאים אותו!!

כולל אותי ואת מעיין!! אוףףףףףףףףףףףףףףף... אני בעצבים!!!!!!!! אל תשאלו... בא לכם על הצ´ט... אני יספר לכם למה אני עצבנית שם?...(וזה לא מעיין..) חחחחחחחחחחחחחחחחח...:)

לי אישית אין שום דבר נגד רנדי ואני.

תמיד מזיכרה ואומרת את זה!! אני פשוט חושבת שהוא מכוער.. ושהוא לא מתאים לשחק את ג´סטין.. ואת הדמות עצמה אני ש--ו--נ--א--ת!!!

נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חה חה חה חה !!!!!
-אין ברווז!!! אני מוחה!!!:(((

CarolineKinney

New member
בתור אחת ש.....

ח-ו-ל-ה על בריאן אני רוצה לציין שרנדי ממש לא מכוער לדעתי הוא מתוק והוא ממש מתאים לתפקיד וג´סטין עצמו (הדמות) היא ממש מקסימה ! אבל אני עדיין הכי אוהבת את בריאן !

אתם יודעים מה שמתי ../images/Emo23.gif????????????

כבר אחרי 12!!!!!!1... זה אומר ש... מעיין חוזרת מחר!!!!!!!!!... זה יום שלם פחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאושרת!!:)))))))))

lolly1

New member
מכשפה

אני עפתי לישון...מצטערת..נדבר מחר..קרה משהו לאייסי....

למעלה