אנשים אני צריך עזרהההההההה

kaulem

New member
אנשים אני צריך עזרהההההההה

לא יודע למה אבל מהבוקר אני נתקל באוטוקילים מוזרים שמפריעים לי... אז ככה, אני מנסה להתחבר וזה כותב לי:Closing Link: 0.0.0.0 ([exp/identd] Due to constant abuse from this country, users are now required to install identd on their computers. Please visit http://kline.dal.net/exploits/ident.htm for more information. [AKILL ID:968278163K-a] (2002/01/07 08.26)) ככה... כשאני עובר לסרבר אחר של דאל נט, כמו wombat.dal.net הוא עושה לי הודעה כאילו שמישהו מנתק אותי מה-IRC ואני לא יודע למה, הנה ההודעה:*** Connect retry #1 128.242.249.222 (6667) - *** [10054] Connection reset by peer - *** Disconnected - אין לי מושג מה לעשות, מי שיעזור פשוט גאון!

yweiss

New member
יש מקרים שבהם

לפעמים קורה שדאלנט(אני מניח שלשם ניסת להתחבר) בגלל שינוי איידנט שאתה שינת או בקצור שמשתנה לך האיידנט הם מיד דופקים אוטוקיל כי הם חושבים שאתה משתמש בפרוקסי ואז הם מנתקים אותך בקצור מה שתעשה הוא ככה: לך לאפשרויות (alt+o) שמה תבחר בconnect ואז identd תסמן בוי את enable ident server ואז בשורה שרשום שם user id תכתוב משהו לא משנה מה העיקר באנגלית ולא מספרים זה אמור לפתור את הבעיה אם עדיין יש בעיה כנס לפה וספר לנו מקווה שעזרתי:yweiss

Sandro

New member
זה לא אוטוקילים!

זה לא אוטוקיליים! זה בעייה בחיבור של השרת שאליו את מתחברת או במודם שאת משתמשת בו, אלא אם האינטרנט אכן פועל, אז זה רק השרת. כתובת השרת שלך היא שגוייה, או לא נכונה במקרה של דאלנט, או שפשוט באותו רגע השרת נסגר, או שהחיבור שלך לא היה טוב באותו זמן. במקרה שזה אוטוקייל, נסי לשנות את הכתובת IP שלך ואת החברה או השם שאת משתמשת בו: ALT+O. אם זה עדיין לא עובד פני לאימייל שלי: [email protected]

kaulem

New member
כמה דברים...

א. תודה על העזרה, למרות שמה שזה לא יהיה שהוטל עליי, אני עדיין מתחבר, אבל לא ל-irc.dal.net אלא ל-wombat.dal.net אבל לא משנה, בקיצור זה נפתר הודות לחבל"ז ולוויז. ב. לעוזר השלישי! אני לא בת!!!!!!!!!!!!! בכל מקרה תודה!

למעלה