אנשים אני פוחד!!!!!!!!

DeadFish

New member
אנשים אני פוחד!!!!!!!!

אני רוצה לספר לכם מה עשיתי היום בביה"ס אבל אני פוחד מאנשים כמו רז מוסקה וארסים אחרים למינהם What do i need to do ??? נ.ב סליחה אם יש לי שגיאות כתיב

DeadFish

New member
טוב...הנה הסיפור המפגר שלי...

אני כמנהגי אוהב לעשות דברים מפגרים וזה די כיף.... אז היום שברתי את הכסא של המורה שלי ולקחתי לו את המשענת ועמדתי עליה כאילו אני על סקייטבורד והצלחתי לעשות הארד-פליפ ולנחות אז החלטתי לעבור לדברים מסובכים יותר אז באתי לרדת במדרגות בבניין של הכיתות איזה 10 מדרגות ואני מתחיל... ופתאום!!!!!!!! רכזת השכבה שלי!!!! ברכה מזרחי בררררר..... נכנסתי לה באמ´ אמא שלה ואני מושעה ליומיים על זה! רז מוסקה אל תתחיל להתלהב והגיד שאתה תותח אין לי כח לקללות שלך תגיבו מהר...

BoarderZone

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תגיד לי אתה נורמלי?? בחיים שלי לא שמעתי על מישהו שנכנס במורה שלו בזמן שהוא על גב של כיסא!! סיפור אדיר..

sk8er

New member
זה מה שאני עושה כל יום, אבל לצערי

עוד לא הצלחתי להכנס במורה!!!!!!

DeadFish

New member
חחחח תנסה...

אני נורא ממליץ לשכב על בנות אבל תנסו שזאת לא תהיה המורה שלכם... או הרכזת שכבה במקרה שלי...

DeadFish

New member
ותודה על התגובות החיוביות

אם כבר מדברים אז.... תבדקו את עיתון אמצע חדרה........בבקשה תכנסו לעמוד 63 ותסתכלו עלי זה חשוב לי

DeadFish

New member
הם עדיין לא יודעים......

אני מחכה שיחזרו מת"א הם לא יעשו לי כלום (נדמה לי) הם פשוט יצחקו (אני נורא מקווה)

Raz muska

New member
אני לא מאמין עליך!!!!

א.למה אתה כזה פחדן??? מה אתה פוחד ממני?!,תתביש קצת זה פורום של כולם לא רק שלי,זה שקיללתי כמה ילדים נאחסים מירושלים זה משהו אחר לגמרי!!! ב.אני אף פעם לא התלהבתי שאני תותח! ואני גם לא תותח,אני פשוט יודע תרגילים,יותר ממך אולי אבל זה לא אומר שאני תותח! ג.אני לא רוצה להשפיל אותך פה, אבל פעם הבאה שתקרא לי ערס אז אני יאלץ לעשות את זה...מצטער,אף אחד לא יקרא לי ככה!!! ד.אין לי כלום נגדך ולא נגד אף אחד בפורום הזה, תאמין לי שאני רוצה יותר מהרבה אנשים שאתם תצליחו תרגילים!(חוץ מואללי הזה) -אני מקווה שלא תהיה פחדן ותעשה מה בראש ש´ך.

oodi g

New member
גם אני כמעט הסתבכתי לעיתון

אבל הכחשתי- אם מישהו קרא, אני אחד מאלה שתלו את הילד את המעמד מעל הלוח...

למעלה