אנשים אני מתחנן!!!!!!!

אנשים אני מתחנן!!!!!!!

כל מי שעשה את הבגרות המשולבת לשון+הבעה בבבקקקקקקששששההההה תביאו לי את המחברות/קלסרים. אני מתחנן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי ששמר נא לפנות אלי לאיי מייל או לICQ

Mind_Thief

New member
חלומות מתוקים עשויים מזה:

זה רעיון גאוני לסטארט אפ! אפשר לבנות אתר כזה של אנשים שיש להם מחברות ישנות של בגרותיות שהם עשו כבר והם מעונינים למכור בסכום סימלי! מישהו מצטרף אלי ל....הממממ...דבר הזה?

למה למכור?

לתת לכולם... שכולם יעברו את הבגרויות ב100 (לא כמו הבגרות שלי במנהל שאם לא היה לי מגן של 60 לא הייתי עובר...) קדימה אנשים!!! מחברות!!!!! אני מנדב את המחברת שלי באנגלית (5 יחידות אנשים)

כן כן כן כן כן כן כן כן

אני מיד שולח לך את הכתובת שלי בדואל... אמ...רגע... טוב נו... בדואל הכל...

N0

New member
בדיוק כמו סקול סאקס

זה כל האתרים של עבודות בית ספר שמציעים מיליון עבודות זבל ואיזה סיכום או שניים של החומר הבעיה היא שלאנשים אין כח להקליד הכל ולשלוח. N0

Mind_Thief

New member
חלקם רוצים לנצל אותך, חלקם רוצים להינצל על ידך...

בגלל זה $ חייב להיות מעורב אחרת אנשים לא ממש ינקו אצבע, ואני לא מדבר על להקליד אני מתכוון שאנשים אשכרה ישלחו לאנשים צילומים של מחברות או מחברות מקוריות בדואר!

נעל

New member
לא צריך הרבה

רק כמה בודדים עם יוזמה. כמה סיכומים כבר צריך? אחד-שניים-שלושה בכל מקצוע יכולים לגרום למדינה שלמה להשמין מנחת (??), ובמיוחד למדינה קטנה כמו שלנו. נעל מקווה להעלות השנה סיכומים לבגרות לרשת, שנה שעברה זה הלך לא רע, והתגובות היו די נלהבות. נעל ;-)

בלה בלה

New member
i love you

אוי תודה תודה תודה! ההודעה הזאת הגיעה ממש בזמן (חיפושים אחר חומר לעבודה בהיסטוריה..) איזה יוזמה מצויינת, ממש נחמד מצדכם (בהתחשב בזה שכבר עשיתם את הבגרות, ללכת ולבנות אתר שיעזור לאנשים אחרים..) בלה בלה (-: ושוב תודה, חיבוק ונשיקה..

נעל

New member
א.

המורים אצלנו טענו ששלוש שורות מספיקות. המורה של נעל הקפיד מאוד על העניין, איים אפילו שיוריד על כל מילה מיותרת. הוא אמר שאלה ממש נקודות מתנה בבגרות, ולכן בחן על כל המושגים בכל מבחן. תוכל לראות את ההגדרה המדוייקת (לקוחה מהנוסח של הבגרות, כפי שהופיע במפמ``ר של שנה שעברה) של כל מושג, כלומר - מה צריך להופיע בתשובה. קרוב לוודאי שגם בבגרות זה יופיע כך. תוכל לנסות לבדוק באתר המפמ``ר בהיסטוריה. טבעי שחלק מהיחידות שסוכמו ע``י נעל ומנלטארמה לא יופיעו השנה, ושיחידות אחרות יופיע במקומן. ככה זה כשיש מיקוד (ומקבלים אותו בסביבות אוקטובר או נובמבר בהיסטוריה). ב. הסיכומים לא פורסמו עכשיו, אלא עוד לקראת המתכונות והבגרויות, בשנה שעברה. לא היה ממש פירסום שיטתי לאתר (מלבד בכמה פורומים), אבל הכתובת עברה מפה לאוזן, לפחות בבי``ס אחד (לא זה שנעל לומדת בו). שמחות שזה עזר, נעל (ומנלטארמה) ;-)

eyal!

New member
אבל אצלנו....

אבל אצלנו המורה מקפידה על 6 שורות לפחות(ויש מושגים אפילו של 10 שורות)...וגם המושגים מופיעים בכל מבחן... נ.ב רוב העולם לומד את מה שאתה למדת, רק הבית ספר שלנו קצת יוצא דופן (-;

eyal@

New member
אהבתי את הרעיון, ושאלה לנעל

דווקא רעיון נחמד להעלות את כל הסיכומים לנט לטובת אחרים, אבל הבאסה שאני לפחות בנושא הראשון שלך לומד משהו אחר)-: ועכשיו לשאלתי, בבגרות גם כל מושג שלך הוא פחות 3 שורות, כי אצלנו מושג ממוצע הוא 7 שורות...באמת מספיק רק 3 שורות?

למעלה