אנשים אני מצטער....

Squad 55 Taylor

New member
אנשים אני מצטער....

קראתי את מה שרשמתי שוב ושוב והבנתי שרשמתי משהו שלא התכוונתי משהו שיצא מכעס... אני מצטער זאת הייתה טעות אני מאוד אוהב את ישראל
אבל פשוט נראה לי שאנייעבור לניו-יורק בגלל ההנאה... הנה משהו שהכנתי ISRAEL FOREVER תעבירו את זה לאנשים

justnoa

New member
זה בסיידר

מקווה שיהיה לך ממש בהצלחה בניו יורק והכל ותמצא קריירה קצת פחות מסוכנת או משהו, משהו שעוזר, אבל באמת פחות מסוכן

Boscorelli

New member
זה אני רועי בכינוי הישן...

סיוון שמה אותי החסימה ככה שאני לא יכול להגיב בכינוי שלי אבל רציתי להגיד שאני נורא מצטער אם פגעתי במישהו (חוץ מהשמאלני שקרא לחיילינו רוצחים) ראתי את מה שרשמתי ולא האמנתי... נכון יש חיסרון בארץ הזאת אבל אני מוכן למות בעדה לעם פה יש מה להשתפר אבל יש בו גם צד חיובי... אני לא יעבור כבריחה... אני יעבור לשם כדי להנות... עבודה מסוכנת? למה לא? אני אוהב את זה! זה מביא אדרנלין לדם
יום טוב! -סיוון אני יודע לך אם תוכלי להסיר את החסימה לא יהיו שוב צרות... הבטחה של טיילור.

אני באמת שמחה שהגעת למסקנה הזאת.

באמת. בסוף עוד תהיה ציוני בלי שתשים לב... ובטח שיש בה דברים חיובים... המון אפילו... אבל אני רוצה להגיד לך תודה כי בגללך באיזושהיא דרך חולנית מצאתי את היופי בישראל, דבר שלא מצאתי קודם. אני לא יודעת להסביר לך איך אבל, תודה...

Boscorelli

New member
אני שמח שגרמתי לך את זה...

ואני יכול לתת לך רשימה של מקומות יפים: למשל הנגב... לא הייתי מחליף אותו בשוק מקום בעולם אפילו בניו-יורק החופי ים שיש פה העוצמה שיש להם הקטן הזה השגשוג בתעשייה (שאם כל האבטלה קיים) ציוני אני כן! אני אפילו מוכן למות למען ארצי ובכבוד אבל אני לא אוהב את מה שהולך פה מבחינה פוליטית יום טוב!

פפואה2

New member
חוצפן!!!!!!!!!!!!!!

זה מראה שאתה בכלל לא מצטער! חמוד, (או שלא) , אתה שמת בכוונה תמונות של אוטובוס מפוייח ו\או דברים אחרים! תודה רבה לך באמת! שלום ולא להתראות! איזה צבוע אתה עלק "אנשים אני מצטער" פפפחחחח..... בטח עכשיו אתה אומר לעצמך: בחו"ל זה לא היה קורה לי שהיו תוקפים אותי ככה כמו עכשיו בחו"ל הכל מושלם כולם פה ממש לרמה שלי! איזה...1......... פשוט קראתי את ההודעות שלך ההודעות האחרונות שלך וכמעט התפוצצתי

Boscorelli

New member
סליחה???

איך את יכולה להחליט בכלל אם אני מצטער או לא???? שלום ולא להתראות גם לך אבל זה לא היה בכוונה... צבוע? תחפשי בגוגל ISRAEL ותראי את אותם תמונות הרקע הזה משקף לי את העוצמה של ישראל ושל צה"ל למרות כל האובדן והעצב ושנשרוד ולא משקף שום דבר חוץ מזה.... לא יודע מה הבעיה שלך ומה את חושבת שזה אבל זה מה שהתכוונתי לעשות ואת הבעיות שלך תסדרי עם עצמך...

למעלה