אנשים! אני מאושר!

• פותח הנושא xflil
  • פורסם בתאריך

xflil

New member
אנשים! אני מאושר!

הגיעה חבילה מארה"ב שכוללת בה: (ללא ידיעתי) סקייט 27 ס"מ של אלמנט! עם כל חלקי החילוף! וכמובן כלי עבודה... סקייט 10 ס"מ של Zoo York!!!!! (מיקרי לחלוטין! שמישהו אמר שהם נוחים במיוחד, באמת! את האלמנט אני הזמנתי בכלל לסקייט הקטן!) עם חלקי חילוף להכל! וכמובן כלי עבודה, וסקייט של 5 ס"מ של אלמנט, גם הוא עם חלקי חילוף ועבודה! חחחח
עכשיו לעבודה!

Element 4 Life

New member
טוב צדקת רק בגודל של אחד מהם..

הכי גדול זה 27 ס"מ אבל הגדלים של האחרים זה 96 מ"מ ו 54 מ"מ אני לא יודע למה הם קוראים לגדלים האלה ככה אבל לא משנה ואני אמרתי ש zoo york נוח איזה יש לך לי יש את זה...

xflil

New member
אני יודע שלא דייקתי, בכוונה, לא היה

לי כוח סרקתי את כולם
תפתח ותראה, הגדול זה אלמנט כמו שאתה רואה האמצע זה הזו יורק 96 מ"מ והקטנצ´יק זה אלמנט

xflil

New member
אני יודע שלא דייקתי, בכוונה, לא היה

לי כוח סרקתי את כולם
תפתח ותראה, הגדול זה אלמנט כמו שאתה רואה האמצע זה הזו יורק 96 מ"מ והקטנצ´יק זה אלמנט

Element 4 Life

New member
אחלה איכות...

לי גם יש 54 מ"מ של בליינד ובקיץ אני טס לדנמרק אז אני קונה עוד מלא ואני קונה גם אחד של 27 ס"מ ה 54 מ"מ הוא אני לא אוהב אותו אבל ניסיתי את כל הגדלים והכי אני אוהב את ה 96 מ"מ

xflil

New member
שמע, אולי עם ה-96 זה קשה לאללה!

חשבתי שזה יבוא בקלות! יש לך שיטות להקל עלי?
אני כבר מת לדעת לעשות אולי.... ה-27 מגניב, אבל הכי כייף זה ה-96 עם ה-27 אני כבר יודע קיקפליפ... כמעט על הקרקע, אבל יודע, זה ממש קל, אתה נותן מכה בפופ, ופשוט משמיט את היד שלך כלפי מטה חזק, והבורד עושה לו פליפ להנאתו! אוליייייייייייי נו כבר! אוף! (סליחה, התפרצות עצבים)

xflil

New member
אני טס בחופש הגדול לארה"ב

אני אהיה כמעט בכולה.... כמובן אין דה ביג אפל.... ושם אני גם אקנה עוד טק דכים ואולי גם חלקים לזירו שלי (הסקייט האמיתי....) בטח עד אז אני אצטרך רק גלגלים, וזה גם אולי, או לאגרים, אבל נורא בא לי גלגלים להחליף וצירים פשוט רוצה שהפליפים יהיו יותר קלים, כי יש לי דיסטרקטו, וזה כבד, יחסית, גם גבוה

למעלה