אנשים אני מאושרת!

rocket

New member
אנשים אני מאושרת!

סוך סוך פתחו פורום שמוקדש כולו לסדרת הספרים האהובה עלי!!!!!!! אין לי מילים!!!! רומח הדרקון זה הדבר הכי גאוני שנכתב! אני מכורה עד כדי כל שאני יודעת את כבשן הנשמה כמעט בעל פה! :)) הבצלחה עם הפורום ^^ אני מקווה לבוא לפה הרבה :)

rocket

New member
אויש... שכחתי לשאול שאלה...

בסוף של "דרקוני להבת הקיץ..." רייסטלין כאילו עוזב לאן שהוא... הרבה אתרים האלה השערות לאן הוא הולך.... אשמח לשמוע את דעתכם :)

Magma99

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif

אני חושבת שרייסט עוזב עם האלים
דרקוני ירח נעלם * * * * * * * * * * * * * * * לפי מה ששמעתי האלים שולחים את רייסטלין לעזור לפלין ולדאלמר במלחמה נגד האל האחד (טאקיסיס) => לכן המסקנה היא שרייסט עזב עם האלים

La Gamba

New member
הספויילר לא מדוייק

ומגלים את זה כאשר קוראים את הפרק הראשון שפורסם כאן לינק שלו. שאומר
שהם מתים!!!! איך הוא אמור לעזור להם?!

La Gamba

New member
אחרי שנים שספוליירתי וספיליירתי

נראה לי שאני אפסיק, זה הורס יותר מדי. כמו שגיליתי את זהותו של האל היחיד, לפני הזמן. שמתם לב שהעלילות בטרילוגיות של רומח הדרגון נוטות לחזור על עצמן, אך כל פעם בלבוש שונה.
במלחמת הנשמות ובמלחמת הרומח טקיסיס הינה האלה הראשונה שהופיעה ומנסה להשתלט על העולם לפני ששאר האלים יוכלו לעזור לבני התמותה!. או שאין כוהנים ודברים כאלה, ובשני הטרילוגיות משוכנעים שהאלים נטשו את העולם.

ערפד1

New member
השערה?

בפירוש כתוב שהוא נמצא בין העולמות הוא בן אנוש ככה שהוא לא יכול ולא מסוגל למרות כל הכוח שיש לו להמצא יחד אם האלים לא הוא לא יכול כי רק אלים יכולים להיות שמה והוא לא חוזר לעולם עצמו הוא נשאר בין העולמות אחרי שהוא עבר בשער שלו בחדר שלו הוא רצה להלחם בטאקיסיס בממלכה שלה בעולם שלה אבל הוא הבין שהיא תגבור אליו ככה שהוא נשער אחרי שהוא בגד בה בשניה האחרונה לפני שהיא יכלה לכבוש את העולם כדי שהיא לא תחזור ואם כן אז הוא ילחם בה הוא שומר העולם מהרוע זה מה שכתוב במפורש בספר שאני קראתי בכל אופן (אם הרחבה קטנה מימני)

ערפד1

New member
תיקון טעות קטנה ---------->

זה א סידרה שנכתבה בכלל! אין פה קשר לסידרת ספרים ליתר דיוק "רומח הדרקון" כשם ההרפתקאה שקבוצת שחקני AD&D שיחקו ושליט מבוך אחד שיחקו ושיחקו ונקשרו ממש עמוק לדמויות לשליט המבוך יש ראש ממש טוב (לא אמרו מעולם מי היה השליט ) וההרפתקאה איתה עמוקה וארוכה וחברי הקבוצה ישבו לתעד את כל המסע שהם עברו אם כל דמות וככה יצא רומח הדרקון זה הטעות זה משחק די אנד די מורחב ואם תרצה ידע ואת ההרפתקאה עצמה חפש את אסופת המפלצות כרך 4 או 5 זה על רומח הדרקון אסופה שלמה

strahd

New member
למה לא ידוע?

שליט המבוך בהרפתקאה היה טרייסי היקמן. ובנוגע לרייסטלין, מי יודע, אולי הוא יחזור. הרי ידוע שאלים יכולים למות ויש אדון לכל האלים, אז מדוע שבן אנוש לא יצטרף לפנתיאון של קרין. הרי ב"מבחן התאומים", קאראמון וגדילן ראו את מערכת הכוכבים של רייסטלין וזה אומר שהוא הפך להיות אל. אולי הוא יחזור אולי לא, צריך לקרוא.

ערפד1

New member
למען האמת זה הגיוני

אבל כולם יודעים שריסט´ עם כוחות אדירים מי יודע אם הכוחות שלו מסוגלים להקים מערכת כוכבים פרטית שלו? אולי האלים פוחדים להתחיל מלחמה נגדו ויקרה מה שקרה בחורבן הארץ של הכוהן של אישת´ר ? מי יודע? אבל אני בטוח שטרייסי לא תכננה את האלים כבלתי מנוצחים אבל ולמרות זאת ריסט´ לא יכול להמצא בינהם לפי מה שזכור לי ולפי מה ששמעתי במשחק מבוכים ודרקונים מורחב והרגיל אי אפשר להגיד לדרגה הכי גבוהה בשום אופן (36 או 46 לא זוכר לגמרי) בכל מקרה אי אפשר לנצח את האלים עדיין בדרגה כזאת זה כמו שדרגה אחת תביס אל אפשרי? דבר שני הוא סך הכל אדם אפשר לשגע אותו נפשית אבל זה לא משנה אלים זה אלים מי יודע מה הם מתכננים? (לקוח מטרי פראצט´)

ערפד1

New member
טוב אני צריך להשיג את התמונה שוב

פעם רוב האוסף שלי נעלם מפני המחשב בכמה פעמיים אזי אני לא יודע אילו תמונות יש לי כרגע

למעלה